Cum a fost la Fashionality- exercitiu de stil

15 comments
 
FASHIONALITY- exercitiu de stil 


Ioana Chisiu/ Alina Ceusan/ Sigina Pop/ Madalina Merca/ Casandra Mihut/ Iza Szakacz

      Sambata, cu emotiile "dupa mine" ma indreptam in graba spre Vertigo, ziua cea mare- prima editie Fashionality- exercitiu de stil despre care v-am tot povestit in ultima vreme.

    Caldura infernala si-mi doream sa am in picioare o pereche de tenisi comozi iar o rochie midi din bumbac sa ia locul camasii albe, insa ..... Haina il face pe om! ... sau cel putin este mare parte din ceea ce il face pe om, il intregeste. Haina este de altfel, marca imaginii de sine.
    " Ce este stilul de fapt? Stilul inseamna personalitate! "

     Nu se cuvenea sa ma prezint in pantaloni scurti si tenisi intr-o incapere plina cu fete super chic imbracate care aveau sa fie cu ochii atiniti asupra mea in timpul speech-ului despre cat de importanta este tinuta si cum se reflecta personalitatea in ceea ce suntem noi, la exterior.



    Despre cum sa fim frumoase, sa aratam bine in orice moment al zilei, fie ca suntem la birou sau avem o intalnire importanta pe terasa din centrul vechi al orasului dar si despre cat de simplu putem transforma o tinuta de zi intr-o tinuta de seara... despre toate acestea am vorbit in cadrul evenimentului.

SOCIALIZARE- moda/stil/personalitate




    Cum a decurs totul?

 Foarte bine, dupa un plan stabilit dinainte. 

Alina Ceusan ne-a povestit care este reteta unui blog de succes, care sunt elementele importante si cum putem sa crestem un blog.

Ioana Chisiu ne-a invatat cum sa ne impartim timpul intre familie, job si cariera pentru a le face pe fiecare cat mai bine dar si despre cromatica garderobei.

Sigina Pop ne-a pus la curent despre cum sta treaba cu alimentatia si cat de importanta este ea, ce sa mancam si cum sa mancam pentru a fi frumoase atat la interior cat si la exterior.

Madalina Merca - indie girl- ne-a lamurit cum sta treaba cu termenul indie, ce inseamna el de fapt si de unde vine si ne-a vorbit despre cativa pasi simpli pentru a obtine un look indie, totul foarte usor. 

    Dupa primele trei sesiuni a urmat o pauza meritata pe deplin in care toata lumea s-a delectat cu sushi, cateva dulcegarii si un pahar de socializare ca si intre fete.

O pauza perfecta pentru SUSHI ...

si ceva DULCE

      Atmosfera a fost completata de decoratiunile de flori care dadeau un aer fresh incaperii dar si de manechinele care purtau rochii de seara dar si create special pentru diferite evenimente pe care le puteti gasi la magazinul KANAO din Polus Center Cluj. 
      Pe final ne-am relaxat urmarind o demonstratie de luat aminte- cum sa ne coafam parul rapid si foarte cool intr-un timp scurt.




   Cu multe...foarte multe emotii... a fost o experienta frumoasa la finalul careia am spus... Mai vreau... abia astept sa se repete! si sper ca asa sa fie :)

    Fetelor, ma bucur ca v-am cunoscut pe toate, cele care ati participat, chiar daca nu am reusit sa povestesc cu fiecare. Sper ca la urmatoarea noastra intalnire sa socializam mai mult, sa ne simtim in largul nostru :)
     



    Acest eveniment a fost posibil datorita echipei HighHeels.ro dar si a altor parteneri care ne-au sustinut si au crezut in acest seminar si care au oferit premii dragute participantelor ca de exemplu o tinuta Boho Chic, o tinuta KANAO, un abonament la solar, o manichiura si pedichiura simpla, o  creatie Diana Secara si sper ca nu am omis vreunul :)

   Suntem convinse ca urmatoarele evenimente vor iesi tot mai bine si speram sa ne vedem intr-un numar cat mai mare.
    Mai multe poze de la intalnirea noastra puteti sa vedeti AICI.


Va doresc o zi minunata si astept cu drag sa imi scrieti parerea voastra despre Fashionality! 


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

15 comments:

  1. Ce frumos ! :) Sper ca la urmatorul event sa pot ajunge si eu ! :)

    te pup

    ReplyDelete
  2. Ce frumos:D Pacat ca in Timisoara nu se face evenimente de acest gen, dar poate pe viitor.

    ReplyDelete
  3. Pozele sunt extrem de sugestive , cuvintele sunt de prisos. Atatea fete frumoase pe metru patrat nu intalnesti chiar oriunde.
    Admir modul cum a fost organizat evenimentul si faptul ca fiecare detaliu a fost bine pus la punct, incepand cu florile si terminand cu mancarea si dulciurile ( fara de care eu , cel putin , as fi fost foarte trista ).
    Mi-as fi dorit sa particip , insa locuiesc mult prea departe de Cluj ca sa pot ajunge.
    Felicitari pentru eveniment si sper sa nu va opriti aici!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos Cristina, esti mereu o draguta!
      Poate data viitoare ne faci o vizita :)
      m-as bucura sa ne cunoastem!
      Te pup

      Delete
    2. Cu prima ocazie in care voi ajunge la Cluj , te voi anunta. Si eu m-as bucura foarte tare sa te cunosc! Te pup, o zi frumoas iti doresc!!

      Delete
  4. Cred ca a fost atat de frumos. Imi pare nespus de rau ca nu am putut ajunge. Data viitoare nu voi mai pierde o asa ocazie!
    Felicitari pentru eveniment!

    Diamond.Scissors.Fabric.

    ReplyDelete
  5. looks like fun times, I'm sorry I couldn't be there! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  6. sunt mandra sa am colege de breasla ca si voi! persoane de la care am mereu ceva de invatat ;) va pup!

    ReplyDelete
  7. totul arata atat de bine !! bravo tie si fetelor ca ati putut face asta posibil :)
    te pup !

    ReplyDelete
  8. Arata interesant si mi-ar fi placut sa fiu acolo, alaturi de voi :)
    poate data viitoare!

    ReplyDelete
  9. Haideti si la Timisoara!

    ReplyDelete
  10. Cred ca a fost minunat, cel putin din poze pare de vis :p Felicitari, fetelor!!!

    ReplyDelete
  11. Daca as fi fost in Cluj, as fi venit cu siguranta. Dar avand in vedere ca din toamna ma mut la Cluj , sper ca la editia urmatoare sa spun "prezent" si sa va cunosc. :)


    www.anamariaben.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.