Kurtmann- un nou magazin fizic in Bucuresti

1 comment
    Chiar daca suntem in miezul verii si toata lumea e in concediu, ba la mare, ba la munte ori se relaxeaza pe la vreo piscina draguta, noutatile nu se lasa asteptate asa ca cei de la Kurtamann.ro au deschis miercuri, 17.07.2013, cel de-al doilea magazin fizic din Bucuresti, mai exact pe strada Nicolae Balcescu nr. 33, Sector 1.


Accesorii/Rochii/Pantaloni/Camasi- AICI



   Amplasat intr-o zona centrala, Kurtmann Outlet se afla in apropiere de centrul universitar, tocmai pentru a le oferi studentilor sansa de a-si face cumparaturile intr-un timp cat mai scurt, la cele mai mici preturi.

   In magazin sunt expuse aproximativ 1000 de articole de sezon, cu preturi incepand de la 9,90 lei. Primul magazin Kurtmann deschis in toamna anului trecut il gasiti in sectorul 6, pe strada Virtutii, cartierul Militari, nr 1C, etaj 3.

Rochii/ AICI



    Cei de la Kurtmann au mereu promotii si cele mai dragute haine la preturi mici iar acum -40% la peste 2000 de articole- Lichidare de Stoc!


   Asadar esti invitat/invitata la noul magazin sa te delectezi printre marcile tale preferate. Ca si bonus, daca prezinti la casa fluturasul, beneficiezi de 10% reducere, iar daca aduci fluturasul si doua prietene ai 30% reducere!

P.S. Nu uita ca astazi este ultima zi in care te poti inscrie la CONCURS unde poti castiga unul dintre cele TREI TRICOURI personalizate puse la bataie. Mai multe detalii - AICI






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.