Goodies from aoro.ro

9 comments
   Stiti ca sunt adepta cumparaturilor online pentru ca mereu gasesc cele mai bune preturi, oferte si produse pe care nu le gasesc normal in magazine.De data aceasta vreau sa va arat ce mi-am mai cumparat in materie de cosmetice sau bunatati pentru corp, ten si par :)

   Am ales aoro.ro pentru ca pana acum am fost foarte multumita si la fel s-a intamplat si de aceasta data. Comanda a ajuns cu bine la mine si abia am asteptat sa desfac coletul :) Am fost placut surprinsa sa primesc si o mostra de parfum cum se intampla de altfel de fiecare data... ce dragut.


  Cu ce sa incep? hmmm... cu Lotiunea de corp Naomi by Naomi Campbell de care m-am indragostit pe loc...miroase ataaat dar atat de bine ca nu va imaginati. Am mirosit de ceva vreme un parfum semnat Naomi Campbell si mi-a placut mult asa ca vazand lotiunea de corp am zis sa incerc... si surpriza... miroase la fel de bine cum mi-am imaginat si partea buna e ca si tine mirosul :) 


   Eu sunt dependenta de uleiurile pentru par... cu atat mai mult acum ca e vara iar razele soarelui si apa marii sau clorul din piscina deshidrateaza si distrug firul de par. 
   Momentan folosesc uleiul de par de la Joico K-PAK Color Therapy care imi place mult pentru ca hidrateaza bine, nu ramane deloc uleios iar parul meu arata mereu bine. Insa eram curioasa sa il testez pe cel de la L'Oreal Professionnel Mythic Oil este destinat tuturor tipurilor de par, are un ambalaj tare dragut si un pret pe masura. Am sa revin cu pareri dupa ce il folosesc de mai multe ori :)

   
  Iar cel de-al 3-lea produs din cutiuta magica este Crema Bioderma Sebium AI pe care o gasiti aici.
  Dupa cum stiti tenul meu isi cam face de cap uneori asa ca trebuie sa ii vin cu ceva de hac si sa il tin in frau. Au fost perioade triste cand acneea  si-a facut aparitia si in viata mea, forma usoara dar erau perioade cand o lua razna. Dupa multe vizite la tot felul de deramtologi am gasit persoana potrivita, dermatologul perfect care a stiut ce trebuie si cum trebuie sa faca pentru a "ma face fericita" :)

   Imi ingrijesc foarte atent tenul pentru ca mai are momente de "nebunie" si folosesc produsele recomandate de deramtolog printre care si crema Bioderma Sebium AI care este destinata tenului cu probleme. O folosesc cam de o luna sau mai bine si imi place foarte mult. Isi face foarte bine treaba! O aplic dimineata dupa ce mi-am curatat tenul cu gelul spumant din aceeasi gama.

    Este o buna baza de machiaj iar de cand o folosesc tenul meu se comporta foarte bine. Accelereaza vindecarea cosurilor inflamate si a punctelor negre si previne aparatia acestora. Reduce de asemea roseata si previne riscul aparitiei cicatricilor asta in cazurile mai grave.
   Pot sa spun ca in sfarsit am gasit o crema care sa ma multumeasca si mai ales acum vara cand inevitabil tanspiram mai tare iar porii se incarca mai repede cu praf, machiaj si alte impuritati.


    Voi ati incercat vreun produs dintre acestea? Sunt curioasa ce parere aveti:)

P.S. Nu uitati sa ma urmariti pe INSTAGRAM pentru mai multe update-uri :)

Mi-am schimbat username-ul pe Instagram!! De acum ma gasiti cu--->>>  
Follow @ sandrabendre





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. Nu am încercat până acum aceste produse și nici nu am comandat de pe site, dar m-a tentat.
    Să le folosești cu drag !

    ReplyDelete
  2. astept un review al produselor, as vrea si eu sa le incerc, xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. Eu folosesc Mythic Oil de mai mult timp, este printre preferatele mele, sunt sigura ca-ti va placea si tie .Eu il folosesc pe parul uscat si doar pe varfuri . Restul produselor nu le-am testat dar sunt foarte curioasa de crema de corp.
    Sa le folosesti cu mare drag pe toate . (Ana)

    ReplyDelete
  4. Ai comandat pana acum parfumuri de pe Aoro? Mereu am avut teama ca fiind mai ieftine n-ar fi originale si chiar am nevoie de o parere sincera!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am comandat parfumuri si pentru si pentru prietenul meu si iti pot confirma ca sunt veritabile si mirosul persista :) Recomand cu drag :)

      Delete
  5. Sandra draga, de ce nu mai porti ochelari, it sta atat de bine cu ei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe :) Multumesc frumos! Port si ochelari dar acum mai des lentile ca sa port purta ochelari de soare :)

      Delete
  6. Imi plac achizitiile facute de tine ! :) Eu pana in momentul asta doar BIODERMA AI am folosit , dar acuma vreau sa incerc si BIODERMA GLOBAL . :)

    te pup

    ReplyDelete
  7. Si eu sunt fana aoro.ro. Pur si simplu au cele mai bine preturi la parfumuri si cosmetice din ce-am vazut pana acum.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.