Ce parere am despre Crema Bioderma Sebium AI

12 comments

   Hello ladies, ce mai faceti? Cum a trecut saptamana pentru voi?
Dupa cum stiti ieri a avut loc Fashionality-exercitiu de stil, asa ca am fost ocupata toata saptamana. Am sa revin zilele care urmeaza cu poze si pareri despre Fashionality :)

   Va povesteam zilele trecute despre crema de fata Bioderma Sebium AI care si-a facut loc in sertarul cu produse pentru ingrijirea tenului odata cu alte “bunatati” proaspat achizitionate.
   Nu, nu este un produs nou pe care acum il folosesc si de aceea v-am promis ca am sa revin cu pareri… asa ca sa va povestesc cate ceva despre aceasta crema.
  

    Nu sunt norocoasa posesoare a unui ten de portelan, normal sau uscat si fara imperfectiuni care  sa  nu-mi da batai de cap. Dimpotriva, cand imi e lumea mai draga, vorba aceea, isi face de cap si nu are cel mai frumos aspect. Asta nu e o regula, insa sunt perioade si perioade, ca deh, ar fi prea frumos sa fie totul perfect, nu? Nici nu ma pot plange pentru ca nu las situatia sa scape de sub control si am mereu la indemana mijloace si produse performate cu care ii vin de hac.
   
     Daca ar fi sa fac o enumerare a cremelor care au ajuns pe tenul meu… as avea ce sa va povestesc, insa ma bucur ca acum va pot povesti de una singura care imi place cel mai mult si  care ma salveaza.
     In urma cu  mai bine de doua luni, odata cu vizita la dermatolog, doamna doctor mi-a recomandat aceasta crema pentru utilizare zilnica.
    
   De ce? Pentru ca tenul meu este gras si mai ales acum vara, temperatura crescuta favorizeaza secretia de sebum sii pentru ca imi doream matifiere, pentru ca imi doream sa nu mai am tot felul de monstruleti la finalul zilei cand ma demachiez si pentru ca imi doream o crema- tratament in acelasi timp.
    Atunci am inceput sa folosesc Bioderma Sebium AI, crema indicata in tratamentul acneei , ajuta la prevenirea s tratarea semnelor acneei, inlatura urmele fine deja existente si trateaza iritatiile.

   Ce imi place si care este parerea mea personala?
   Imi place tot, de la faptul ca nu are miros, la textura fluida si  fina  si nu in ultimul rand efectele pe care le are asupra tenului meu dar si ambalajul extrem de practic care face usoara dozarea produsului.


    Cand si cum o folosesc?
   O folosesc zilnic, dimineata, dupa ce mi-am demachiat si curatat temeinic tenul, il tamponez doar cu servetele de unica folosinta iar apoi tenul este pregatit pentru aplicarea cremei. Este nevoie de o cantite mica de produs pentru ca se intinde foarte bine si se absoare rapid.
   Imi place textura non-grasa special creata pentru tenul cu probleme si faptul ca tenul nu ramane deloc “gras”.
    Este o buna baza de machiaj, fondul de ten se pastreaza intact si tenul nu luceste dupa cateva ore.

   Ce pret are si unde o gasim?
 Eu am gasit-o la un pret foarte bun si am comandat-o in varianta la 30 ml pe langa alte produse cosmetice pe care le-am gasit la reducere, insa exista si varianta de 15 ml perfecta pentru a fi luata in vacante sau daca va doriti sa o testati pentru a va convinge.

Varianta la 30 ml este sufiecienta pentru o perioada buna de vreme chiar daca o utilizati zilnic, asta deorece este necesara o cantitate mica pentru efecte maxime.

   Eu cu siguranta am sa o recumpar pentru ca tenul meu se simte foarte bine de cand o folosesc si pot sa spun ca ma bucur ca in sfarsit am gasit o crema cu care tenul meu se simte “in largul lui”.



   Acum sunt tare curioasa ce produse “ minune” ati descoperit in ultima vreme si daca ati folosit vreodata aceasta crema? 

Va doresc o zi insorita si frumoasa, eu imi fac bagajul si o tai la piscina:) 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. buna sandra! si eu am inceput sa folosesc aceasta crema in urma cu 3 zile, tot in urma recomandarii unui medic dermatolog, folosesc gelul de curatare sebium si apoi ma dau cu cremuta asta. Mai folosesc seara gelul acela isotrexin pe care am vazut ca il folosesti si tu. Imi poti spune te rog in cat timp ai observat o imbunatatire a tenului? Eu deocamdata nu vad nici un efect si ma descurajez, dimpotriva mi se pare ca mi-au iesit si mai multe cosuri decat inainte :( Mersi mult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Andra, sa stii ca asa e la inceput, iti ies mai multi monstruleti pentru ca ii scoate crema din profunzime. Mie imi place mult si rezultatele nu vor intarzia sa apara nici la tine. Nu stiu exact in cat timp insa fiecare ten se comporta diferit :) Ramai optimista si vei vedea rezultate frumoase!:)

      Delete
    2. Multumesc frumos pentru raspuns! Incerc sa raman optimista, sper sa am si eu rezultate la fel de frumoasa ca si tine! O zi frumoasa iti doresc!

      Delete
  2. Si mie mi-a placut crema aceasta cat timp am folosit-o ! :) Acum de cateva zile am inlocuit-o cu Bioderma Global si ma declar multumita si de aceasta crema , inca mai tb sa treaca cateva zile sa imi dau 100 % cu parerea , dar in principiu e super :D

    Un inceput de saptamana frumos ! :)
    pupiici dear

    ReplyDelete
  3. Sandra, la recomandarea ta am fost in farmacie sa imi achizitionez aceasta crema, dar m-a atras mai mult Bioderma Sebium Mat, datorita efectului scontat. Si intr-adevar este exact ceea ce cautam de cativa ani, de cand nu mai am acces la o gama de cosmetice pe care o foloseam cand nu locuiam in Ro. Chiar are efect matifiant aproape toata ziua si folosesc foarte putin pudra sau foite matifiante pe parcursul zilei. O sa-mi cumpar si celelalte produse adiacente (de curatare...etc) So,iti foarte multumesc pt ca mi-ai facut acest bine! :) O zi faina sa ai!

    ReplyDelete
  4. Sandra,acum cateva zile, la recomandarea ta am mers in farmacie sa-mi achizitionez aceasta crema si m-a tentat mai mult Bioderma Sebium Mat. Sa stii ce este exact ceea ce cautam de cand nu am mai avut acces la o gama de skin care pe care am folosit-o in perioada in care cand nu am locuit in Ro. Intr-adevar are efect matifiant aproape toata ziua,in conditiile in care la o ora dupa machiaj deja ma confruntam cu un ten lucios si foloseam pe intreg parcursul zilei, des, foite matifiante si pudra. So, iti foarte multumesc pt acest bine :) O zi faina sa ai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Petronela, ma bucur tare mult ca ai gasit o crema perfecta pentru tine. Eu am ales Sebium AI pentru ca aceasta este un fel de tratament, nu doar ca matifiaza dar si impiedica incarcarea porilor, iritatiile, formarea unor noi comedoane si pe langa asta matifiaza bine :)
      Sa o folosesti cu drag!
      Te pup

      Delete
  5. Buna Sandra
    La recomandarea medicului dermatolog folosesc Sebium Akn ,iar rezultatele nu au intarziat sa apara. O folosesc in combinatie cu gelul spumant de curatare de la bioderma, care de asemenea isi face treaba ft bine. Pupici

    ReplyDelete
  6. Buna am inceput sa flosesc skinoren de 2 zile nu am cosuri multe dar sunt inestetice si mai am si urme postacneice care ma deranjaza.oare pot sa folosesc in acelasi timp si akinoren si bioderma global? Ce produse mi.ati recomanda pentru indepartarea petelor?

    ReplyDelete
  7. Si eu folosec crema si we buna ,am o intrebare sa iti pun si sper sa ai timp sa imi raspunzi tu dupa ce te dai cu ,crema dupa sa zicem o ora te speli pe fata ¿

    ReplyDelete
  8. A folosit cineva zilnic, pe termen lung, o crema de la aceasta firma si apoi a incetat folosirea ei? M-ar interesa daca a avut probleme cu pielea dupa un timp de la incetare. Sau spre exemplu dupa o perioada indelungata de folosire (2,3,6 luni) tenul e ok.
    Multumesc pt.raspunsuri, in cazul in care le primesc.

    ReplyDelete
  9. Am incercat si eu crema aceasta insa singurul motiv pentru care am incetat sa o mai folosesc, a fost ca imi lasa o senzatie de ten gras. Acum folosesc crema de zi de la DermaE si cu ea nu am aceeasi problema..intra mult mai repede in piele.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.