#LETSWOW si cele mai cool piese ESMARA BY HEIDI KLUM la Lidl

2 comments







Toamna e exact ce-mi trebuie: aerul e respirabil, numai bun pentru plimbari pe stradutele Clujului, a inceput scoala si imi era dor de agitatia si vibratia orasului la primele ore ale diminetii dar mai mult, in sfarsit pot purta bomber jacket, hanorace supradimensionate si jachete din piele. 

Parca orice tinuta arata altfel cand putem combina mai multe piese vestimentare, print-uri si volume. Imi dati dreptate? Si daca tot vorbim despre print-uri, volume si cele mai cool piese din garderoba de toamna, am o super veste pe care vreau sa o impartasesc cu voi:

Ce-ai zice ca atunci cand dai o fuga pana la magazinul Lidl de langa casa ta sa poti cumpara exact jacheta aia neagra din piele intoarsa care se potriveste cu orice, pantaloni office pentru zilele de job sau de facultate ori cei mai confortabili pantofi sport

Mega fericireeeeee! ESMARA by Heidi Klum: Heidi & The City este colectia de haine lansata de nimeni alta decat Heidi Klum in colaborare cu LIDL. 

De fiecare data la inceput de toamna ma cuprinde nostalgia pentru ca unele dintre cele mai frumoase amintiri le am de cand incepea scoala. Imi amintesc ca abia asteptam sa ne cumpere parintii haine noi (mie si fratelui meu) si bineinteles ca apoi ne doream sa le purtam doar pe acelea :)) Cine a zambit acum sa ridice mana sus! 

Exact asa mi s-a intamplat si cu piesele din colectia ESMARA de la Lidl, si asta pentru ca sunt extrem de comode, sunt exact acele piese basic pe care trebuie sa le ai in garderoba dar in acelasi timp super chic si in tendinte.

Stay tuned!

Pe 18 septembrie se lanseaza colectia si ai liber la shopping in toate magazinele Lidl din tara si in Esmara by Heidi Klum Pop-up Store Bucuresti, dar nu uita, trebuie sa te grabesti pentru ca stocul este limitat. 

Iti dau un PONT: poti rezerva CHIAR ACUM produsele tale preferate din colectie, pe care le vei putea ridica din Pop-up Store Bucuresti incepand cu data de 19 septembrie.

Ai toate detaliile AICI.

#LetsWOW si hai la shopping!

Si daca esti curioasa sa vezi toata colectia, preturile si ce vei pune pe wishlist, poti trage cu ochiul pe www.lidl.ro



















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Nice sporty look!

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/09/09/tuscany-siena/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.