Weekend de toamna la The Pines Villa in Brasov

1 comment








Ce puteam sa-mi doresc mai mult decat sa imi petrec primele zile de toamna intr-unul dintre orasele mele preferate: Brasov.  Ma intorc de fiecare data plina de entuziasm desi stiu ca voi gasi aceleasi stradute racoroase, aceleasi locuri de savurat o cafea delicioasa si aceleasi povesti despre Munti si Toamna.  
Toamna mea e altfel si asta pentru ca pur si simplu e anotimpul meu preferat, desi m-am nascut primavara, astept cu nerabdare de fiecare data sa fie toamna. Spre final de vara aproape nu mai am rabdare. 

Weekendul trecut mi-am facut bagajul iar vineri pe la pranz eram in drum spre Brasov. Am gasit un loc de vis unde am avut impresia ca am mai fost si asta pentru ca totul e atat de familiar si cozy. 

La marginea unei paduri de pini se afla The Pines Villa - un hotel boutique cu doar 6 camere de care m-am indragostit.  Locurile spun povesti iar eu sunt fascinata de mirosuri, atunci cand ma gandesc la un loc anume imi amintesc prima data mirosul si apoi restul detaliilor. Ei bine, la The Pines mirosea atat de bine incat am repetat de vreo 3-4 ori cand ajuns: Ce bine miroase aici! 

Aici fiecare detaliu este la locul lui si fiecare camera iti ofera o experienta unica. Ferestrele mari si mobilierul de inspiratie scandinava, te indeamna sa lenevesti ore bune in fiecare dimineata. Apropo de asta, am dormit atat de bineeee incat dimineata cand m-am trezit mi-am dat seama ca nici macar nu m-am intors in pat :) De obicei, atunci cand sunt intr-un loc nou, nu se prea intampla asta. 

Micul dejun- wow! Am ajuns la partea mea preferata. Cui nu-i place sa manance?:)) Mai ales cand la micul dejun gasesti toate bunatatile si in plus- cacao cu lapte. Unde mai pun ca majoritatea preparatelor sunt facute in house iar croissantul cu unt este cel mai bun pe care l-am mancat vreodata. 

M-am relaxat, am dormit mult si m-am plimbat prin Brasov, am mancat inghetata si m-am bucurat de zile calduroase de toamna. 

Am ales sa va povestesc despre experienta mea din weekend pentru ca foarte multi dintre voi m-ati intrebat detalii despre locul de cazare si cum puteti ajunge acolo. Si apropo, e la doar cateva minute de centru si poti ajunge chiar si pe jos, intr-o plimbare. 

Daca vreti sa vedeti preturi si disponibilitatea pentru cazare, gasiti AICI



























SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.