Botine cu broderie florala si sacou cu umeri supradimensionati

Leave a Comment









Chiar daca nu sunt fan broderii florale, asta poate si pentru ca in ultimele doua sezoane sau mai bine, le-am regasit pe aproape toate piesele vestimentare, am purtat zilele trecute o tinuta cu fusta(culmea ca nu era chiar cald afara) si aceste botine brodate cu motive florale. 

Am ales fusta din bumbac, cu volane, care se potrivea cromatic cu detaliile regasite pe botine si am adaugat sacoul cu umerii supradimansionati. In ultima vreme am o pasiune pentru carouri si tot ce e cu patratele, punctulete si print-uri geometrice, asa ca sacoul asta a venit la fix. 

Pana una alta, va reamintesc ca va puteti inscrie pana pe 17 septembrie,  in Echipa mea la Glamour Street Fashion Show care va avea loc la Bucuresti in data de 13 noiembrie. 

Tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti cea mai cool tinuta care sa respecte unul dintre trendurile toamna-iarna 2017/2018 pe care le puteti vedea AICI. , va faceti cateva poze in care sa se vada bine tinuta, un scurt video in care sa va prezentati si GATA, le urcati pe site in echipa Sandra Bendre. 

Pentru INSCRIERI faceti click - AICI 






Outfit:

Blazer// no name
Belt// asos
Skirt//h&m
Ankle boots// on SALE - HERE





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.