Cum sa fii o Lady in Alb si Rosu, fara tocuri!

2 comments




Outfit:

Dress// HERE
Gladiators// HERE
Bracelets// HERE
 


 Ma trezesc cu greu si tot ce-mi doresc e soarele si caldura sa ma mai lase sa dorm macar 5 minute. Dau refresh de cateva ori aplicatiei "weather" de pe telefon si imi arata 29 de grade Celsius semn ca lamaile cumparate ieri vor face treaba buna astazi, o limonada cu ghimbir si o rochie lejera pentru inceput de iunie. 

Imi amintesc ca Alex a cumparat ieri inghetata cu aroma de bubble gum, whoaaa, cum se face ca pot sa sar peste micul dejun astazi, dar stai, am multa treaba in oras, asa ca ii spun PAS. 

Sunt super entuziasmata sa ma intalnesc cu fetele de dimineata, la o cafea cu multa spuma dar mai ales sa discutam despre un super-mega proiect, abia astept sa va povestesc. 

Rochia asimetrica alba de la Diva Charms e piesa cheie din garderoba mea in aceasta vara. Ador albul, mai ales atunci cand sunt bronzata. Mix-ul de accesorii metalice si sandalele gladiator din piele naturala  dau viata intregii tinute. 

Si stii ce-mi place cel mai tare? 
Rochia asta e dintr-o panza usoara care permite aerului sa treaca, e confortabila si o poti purta fie cu sandale cu toc gros, cu platforma sau chiar cu ghete ori cizme perforate.


V-am pupat, fug la intalnire! Se anunta o zi lunga, pe dupa-amiaza ne vedem la piscina! :)









 With love,

Sandra





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Rochia este superba!

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  2. Ohh, cat de frumos!
    Ador rochiile astea albe, diafane...

    www.descude.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.