Ce se mai intampla la Cluj in luna Iunie

Leave a Comment




O dimineata neobisnuita de Joi, Iunie, se apropia de 30 de grade Celsius, sau poate asa le simteam eu, la doar 10.00 dimineata. Rafinamentul avangardei pariziene intalneste simplitatea artei populare romanesti prin proiectul 'Nu ma uita' by Genoveva Hossu

Genoveva Hossu in colaborare cu Andreea Radu, Daniela Maier, Ioan Sumedre Jr., Lucian Broscatean și Adrian Hadean au conceput acest proiect ca si pe un exercitiu de arta, creativitate si imaginatie, dedicata publicului, fiind transpus precum o invitatie catre o lume ideala a creatorului Brancusi si a Domnisoarei Pogany.

Imaginati-va un mic dejun in Parcul Etnografic "Romului Vuia" Cluj (Muzeul Satului) inconjurati de adevarate opere de arata, si n-ai mai fi plecat...

Cromatica folosita in realizarea pieselor cuprinde: alb, negru, roz prafuit, albastru prafuit, iar materialele utilizate in realizarea colectiei sunt: lemnul si plexi glass-ul, hartia si cartonul, portelanul de temperatura inalta, texturi naturale si texturi atipice moderne.

 Colectia "Nu ma uita" este expusa in perioada 11-21 iunie la Muzeul Satului din Cluj-Napoca. 

Poti afla mai multe detalii pe genovevahossu.ro





******


Dupa un mic dejun cu prosecco si bezele,  am traversat Clujul dintr-un capat in altul si am ajuns la Iulius Mall, muahahah, da era in plan! 

Dupa cateva ture in parcare gasesc un loc si parchez rapid, si... ce bine ca nu am tocuri! 
Astazi a inceput Targul de Genti- BAG EXPO la Iulius Mall si pentru ca si data trecuta mi-am gasit o geanta super chic, eram curioasa ce noutati mai sunt. 

Nu au lipsit culorile de vara- roz prafuit, bleu ciel, alb, verde menta, galben dar si nuante deschide gri. Fie ca iti doresti o geanta din piele naturala sau una din piele ecologica, ai sansa sa gasesti genti la preturi super bune. 

Pe laga posete mai gasiti si portofele, genti de voiaj, curele si gentute pentru copii, ahh era sa uit de gentile de plaja

BAG EXPO se desfasoara in perioada 11-14 iunie la parter Iulius Mall Cluj. 


 Geanta lila- 79 lei
Geanta baby blue si alb- 125 lei


 ******

 Nu sunt mare bautoare de cafea, nu ca nu-mi place, dar nu am un obicei, insa nu spun niciodata nu unei cafele bune. De data aceasta am ales una rece, de la Starbucks.  Si cugetam noi (adica eu si Ioana) cu aplicatia Weather deschisa pe telefon si cateva refresh-uri, asupra zilei de sambata.

Ce e sambata, te-ntrebi? E cea mai euforica si cool cursa in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. 

THE COLOR RUN - ”Happiest 5k on the Planet”


'The Color Run™ a luat amploare odata cu lansarea sa, în ianuarie 2012 si a crescut de la peste 50 de evenimente si 600.000 de participanti în 2012 la mai mult de 100 de editii si peste un milion de alergatori în 2013.
Din 2014 The Color Run™ vine si în Romania!'

Si Sambata- 13 iunie 2015, The Color Run vine si la Cluj-Napoca, in Piata Unirii, incepand cu ora 15.00 

Ce se intampla mai exact acolo?

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Distractia continua si dupa  incheierea cursei, cu un urias festival unde pudra colorata va fi din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense.
 Care sunt regulile:

1. Incepe cursa in haine albe.
2. Treci linia de sosire scaldat in culori.
Daca nu ti-ai luat inca KIT-ul de participare, iti vin in ajutor.
Tot ce trebuie sa faci este sa dai un CLICK - AICI si vei afla cum poti intra in posesia unui kit de participare, sau mai multe, poate vii cu gasca de prieteni, iubitul, iubita, copiii sau cu cine vrei tu.

Mai multe informatii:



#WeShine
#TheColorRunRo

Eu mi-am luat deja KIT-ul de participare, deci abia astept sa ne vedem acolo!

Pupici colorati, pe sambata!  

P.S. Ne vedem pe Instagram - @sandrabendre








 ******


 Ziua de Joi s-a incheiat intr-o atmsofera relaxata si fresh. 
Brand-ul care imbina calitatea tesaturilor si croiul impecabil cu tendintele fiecarui sezon, ne incanta de acum cu prezenta si la Cluj.

STEFANEL este acel brand care defineste femeia moderna, clasica dar in acelasi timp chic, androgina dar intotdeuna cu o feminitate innascuta bine conturata, femeie care cauta feminitatea si naturalatea dincolo de croiul perfect si materialul pretentios al pieselor vestimentare pe care le poarta. 

Placut surprinsa, m-am bucurat sa imi petrec seara intr-o companie placuta, dar mai ales sa admir piesele fresh din colectia de vara pe care o gasiti acum in magazinul STEFANEL de la parterul Iulius Mall Cluj.

Va puteti alege preferatele si online:


si puteti fi la curent cu noutatile pe Facebook: Stefanel Romania



 Eu am purtat:

Rochie// AICI
Sandale// Zara 
Poseta// Mango 



 With love,

Sandra



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.