Rochia de eveniment: Asimetrica si cu Print Floral

1 comment





 Outfit:

Dress// on sale HERE 
Shoes// Zara (last year)


 Salutare femei frumoase! Astazi este despre femininate la superlativ, cu print floral si roz, despre evenimentele frumoase din viata noastra, mai exact, despre o rochie ideala pentru un eveniment in miezul verii. 

Rochia asimetrica, cu print floral si umerii la vedere o consider perfecta pentru o nunta, un botez, o zi de nastere sau chiar o petrecere intre fete. Datorita print-ului floral si a design-ului special, am renuntat la accesorii pentru a lasa rochia sa fie nucleul intregii tinute. 

Dintr-un material tare, care se aseaza frumos, chiar si fara sa o calci, va fi aliatul perfect pentru petrecerile pana-n zori dar mai ales atunci cand mai ai de calatorit cu masina pana la destinatie. 


Nu stiu voi cum stati la capitolul "nunti", dar noi am bifat deja cateva anul acesta si sezonul nu se anunta incheiat. Asadar, inca o rochie in dressing este de-a dreptul esentiala. 


Cum era de asteptat, a sosit momentul sa aflam cine se va bucura de INVITATIA DUBLA pentru 1 zi la Untold Festival. :)


Felicitari! Cu siguranta va fi o seara memorabila!
 
Astept un mesaj pe facebook sau un e-mail de confirmare pe contact@sandrab.ro





With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Imi place absolut totul. Rochia este tare dragalasa iar pantofii sunt frumosi foc si par a fi foarte comozi. Întotdeauna faci niste alegeri foarte inspirate.

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.