Ce tinuta purtam la UNTOLD Festival Cluj-Napoca :: Festival LOOK I

4 comments




Outfit:

Hat// HERE
Lace dress-top// HERE
Shorts// Romwe
Leather Booties// River Island- available on Shop my closet
Shirt// Vero Moda



Vara este anotimpul in care evenimentele in aer liber, petrecerile cu tematica si festivalurile sunt cea mai des intalnita activitate. 
As putea spune ca nu mai este multa vreme pana pe 30 Iulie cand incepe UNTOLD Festival, unde altundeva decat in Capitala Eurpoeana a Tineretului, adica la Cluj. 

Unii fac rezervari pentru cazare, altii isi fac planuri despre ce si cum vor face in cele 4 zile de festival, isi invita cat mai multi prietenii, dar gagicile, cu siguranta se gandesc inca de pe acum ce tinute o sa poarte la festival.

UNTOLD Festival  aduce la Cluj, in cele 4 zile de festival, nume mari din industria muzicii dar cel mai important, nume cu rezonanta pentru cele mai populare genuri muzicale.  Daca pana acum am tot povestit despre line-up si alte nebunii, si deja am intrat de-a dreptul in atmosfera care va cuprinde intreg orasul in cele 4 zile, a sosit momentul sa vorbim despre tinutele de festival. 
festival look1

In primul rand, atunci cand vorbim despre tinuta pe care o purtam la festival, cel mai important detaliu este fara doar si poate CONFORTUL. 
De data aceasta o sa fim cele mai cool gagici, cu mainile-n aer, cu pantaloni scurti si FARA TOCURI. Renuntati la tocuri in favorea unei perechi de tenisi cu platforma, ghete, sandale sau cizme din piele intoarsa cu franjuri, asa cum am facut si eu. 

Am ales o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta, din denim, pentru ca mi-am dorit ca restul tinutei sa fie presarata cu elemente feminine si delicate, in contrast cu restul tinutei.

 Bluza din dantela alba lasa umerii la vedere si e super comoda, e exact acel element feminin de care avea nevoie tinuta. Pentru orice eventualitate sau daca stiti ca sunteti mai friguroase, luati cu voi o camasa, fie ea cu print, simpla sau din denim, ori chiar o jacheta usoara.

Cand vine vorba despre accesorii, in cazul in care va doriti sa obtineti un look boho chic veritabil, nimic nu e prea mult. Alegeti sa dati personalitate intregii tinute prin accesorii, ele transmit mai mult decat orice piesa vestimentara. 

Eu am facut un mix de bratari metalice, atat fixe cat si mobile, si nu puteam sa las acasa PALARIA.

Siiii, sunt pregatita de party! Eu am inceput deja numaratoarea inversa, voi cum stati cu pregatirile?

Urmeaza si alte look-uri din seria - Festival Look 

Daca aveti piese vestimentare, accesorii sau orice altceva pe care tineti sa le purtati la festival dar nu aveti idee cum sa le purtati, astept o poza cu ele si putem crea impreuna un outfit cool.

Save the Date!

30 iulie- 2 august 2015, Cluj-Napoca













With love,

Sandra





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Ahh, minunata esti, Sandra!

    www.descude.com

    ReplyDelete
  2. Un asemenea festival merita cea mai buna tinuta. Sunt asortate perfect din cap pana in picioare, nu cred ca as putea avea obiectii.
    PS: Arati incredibil si iti vine foarte bine. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.