Cum imi ingrijesc parul pe timp de vara

5 comments





 Salutare femei frumoase!
Astazi ne bem cafeaua impreuna, eu ciocolata cu lapte, fara cofeina pentru astazi. Mai mult de atat vreau sa vorbim despre unul dintre subiectele mele preferate - Cum ne ingrijim parul? 

Multe dintre voi m-ati intrebat cum imi ingrijesc parul, daca folosesc anumite produse si care sunt acestea dar si cum il coafez.  Ehh si cand vorba despre coafat, va spun ca il agresez termic cam o data la doua zile, adica de fiecare data cand ma spal pe par si asta indiferent de anotimp. Cu atat mai mult vara, cand e cald si inevitabil parul se murdareste mai repede. 

Este foarte important ca mai intai sa ne cunoastem parul, cum e scalpul nostru, cat de gros sau subtire e firul de par, cat de rezistent e si asa mai departe.
Trebuie sa recunosc ca o mostenesc pe mama mea in ceea ce priveste podoaba capilara si ma pot bucura de un par bogat. 

Il vopsesc de cativa ani buni, ba chiar a trecut prin schimbari majore, de la brunet la saten deschis, si totusi, a rezistat cu brio.

In momentul de fata parul meu trece printr-o perioada de tranzitie, in sensul ca ultima data i-am aplicat doua decolorari pentru ca imi doresc sa ajung la culoarea mea naturala, care este cea pe care o vedeti la radacina, pentru ca nu m-am mai vopsit de vreo 2 luni. 



Ei bine, atunci cand vorbim despre un par vopsit, decolorat, agresat chimic si termic, cu siguranta vorbim si despre tratamente de regenerare, hidratare, stralucire si altele. 

 De o buna bucata de vreme ii acord parului meu un tratement special in 3 pasi care include: sampon, masca reparatoare si un serum pe baza de ulei de argan, toate din gama Valquer Profesional


1. Sampon cu 0% sulfati, fara PH ACID, fara parabeni si conservanti

Ce asteptari am eu de la un sampon? 
  • In primul rand imi doresc ca acesta sa curete foarte bine scalpul
  • sa contina ingrediente benefice pentru firul de par si scalp
  • sa mentina echilibrul natural al pielii
  • sa contina cat mai putine ingrediente daunatoare sau chiar deloc
  • sa faca spuma
  • sa aiba un miros fresh 
  • sa fie intr-un ambalaj practic si usor
Samponul Valquer  mi-a placut de cand l-am deschis datorita mirosului fresh. Din experienta mea, sampoanele care se lauda a fi fara ingrediente nocive, nu ma cuceresc pentru ca in primul rand nu fac spuma, ceea ce ma enerveaza la culme si mai mult, simt ca nu imi curata bine parul.

 Ei bine, Samponul Valquer e cu adevarat o exceptie care m-a surprins! Este nevoie de o cantite relativ mica de produs pe care il masezi usor si se transforma intr-o spuma care invaluie parul de la radacina pana la varfuri. Imi place ca il pot folosi si femeile si barbatii. Si pentru ca a fost o perioada in care scalpul meu a fost sensibil, acesta este produsul ideal pentru un scalp sensibil.  Folosit pe timo indelungat, se spune ca ajuta la regenerarea parului dar actioneaza si impotriva caderii acestuia.




 ******

2.  Masca Reparatoare Alisadora

Unul dintre produsele special create pentru ingrijirea si tratamentul parului este Masca Reparatoare Valquer cu o formula unica pe baza de keratina naturala si proteine din matase.
 Imi place pentru ca desi parul meu se murdareste destul de repede, masca reparatoare nu ingrasa deloc parul.   

Parul ramane hidratat datorita keratinei care are rolul de a proteja cuticula firului de par si astfel este pregatit pentru coafare. 
Are o textura lejera si vine intr-un ambalaj practic, cu pompita intr-o cantite de 500 ml care cu siguranta imi va ajunge cateva luni bune deoarece este nevoie de o cantitate mica de produs care se aplica pe lungimea firului de par. 

******

 3. Serum pe baza de Ulei de Argan

Am tot auzit povesti despre faptul ca uleiul de par ingrasa si de fiecare data aleg sa imi dau cu parerea si sa mi-o si argumentez, oferind un exemplu concret- parul meu!
Vopsit, agresat termic la 2-3 zile atat cu uscatorul de par cat si cu placa, pentru ca fie il indrept, fie il coafez bucle, dar ambele opreatiuni cu placa :) 

Sa ne intelegem, uleiul de par nu ingrasa nicideum parul! Bineinteles, acesta se aplica pe lungimea firului de par si nu la radacina. 

Serumul pe baza de Ulei de Argan de la VALQUER isi face foarte bine treaba si haideti sa va spun cum il folosesc eu.

Tips & Tricks
  • aplic 2-3 picaturi de produs in palme
  • incalzesc bine produsul in palme
  • il aplic DOAR pe lungimea firului de par
  • nu aplic NICIODATA la radacina
  • il aplic dupa ce parul este usor zvantat cu un prosop, prin tapotare
  • NICIODATA nu frec parul
  • intotdeauna trec degetele cu produs prin par, fara sa il agresez
  • uneori, il aplic si inainte de coafare sau chiar dupa coafare, in cazul in care am indreptat parul
  • il puteti folosi pe post de masca- puneti putin mai mult produs si masati usor firele de par pana cand acesta este absorbit, lasati sa actioneze cateva ore sau daca rezistati, dormiti cu el asa, evident, acoperiti-va parul cu ceva :)  

 Ce-mi place cel mai tare? 

Ca pot sa comand oricand produsele de pe site-ul oficial - www.valquer.ro si ajung direct la usa, prin curier.
Ahh, si apropo, dragi mamici, exista produse special create pentru bebelusi si copii. 

Pe final, va dau un sfat- Investiti in produse de calitate atunci cand vine vorba despre sanatatea si frumusetea parului vostru! 



 With love,

Sandra



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Cat va costa noua ta gentuta pe kurtmann ?

    ReplyDelete
  2. voi reveni in cel mai scurt timp cu vesti despre pret si cum o puteti achizitiona :) pupici

    ReplyDelete
  3. Abia astept, pentru ca vreau sa o achizitionez imi place foarte mult :) multumesc , te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma bucur si iti multumesc pentru aprecieri! te pup :)

      Delete
  4. Foarte interesante produsele. Eu folosesc pentru par cel mai des ulei de cocos. Consider ca nu ar trebui sa lipseasca dintre produsele de ingrijire pentru par > http://frumuseteaparului.blogspot.ro/2015/11/iti-doresti-un-par-superb-incearca.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.