Cum purtam fusta-pantalon in toiul verii

4 comments





 Outfit:

Hat// H&M
Shirt// HERE 
Wide leg Pants//  HERE
Sandals// Zara(old)


Fara doar si poate cea mai stylish piesa venita in garderoba mea de curand, e fusta-pantalon.  

Daca te regasesti printe acele femei care iubesc pantalonii dar in acelasi timp isi doresc sa fie ultra-feminine si elegante, cu siguranta faptul ca fusta-pantalon revine printre trendurile noilor sezoane, te va face sa zburzi de fericire. 

E foarte important ca atunci cand alegi sa porti fusta-pantalon sa te simti in primul rand confortabil. Daca alegi una intr-o culoare puternica, mizeaza pe piese monocrome pentru a completa tinuta. Lungimea acesteia poate varia si in functie de aceasta puteti opta fie pentru o pereche de sandale cu toc, fie pentru o pereche de pantofi cu platforma. 

Pentru o tinuta office alege o camasa cu un croi deosebit sau una barbateasca si nu uita sa o accesorizezi discret. Inlocuind camasa cu un top lejer sau chiar un un crop top, obtineti un outfit casual-chic.






With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. So beautiful, in love for your pantalones. Kisses

    http://giselapascoal.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  2. Esti tare dragalasa. Iti sta perfect aceasta fusta pantalon si acum stau si ma intreb cum as arata eu in asa ceva .... nu cred ca interesează pe nimeni ;)

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. esti o draguta Ramona! Sunt convinsa ca ti-ar sta super bine si tie, important e sa te simti confortabil cu ceea ce porti :) te puup

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.