TOP 5 proceduri pe care le recomand la BIOSENSES Healthcare Center

4 comments


Aveam in plan de ceva vreme sa va povestesc despre procedurile mele preferate la BIOSENSES Healthcare Center si iata ca acum a sosit momentul. Le-am testat pe toate si nu numai ca le-am testat, m-am si reprogramat pentru alte sedinte, asta pentru ca rezultatele au fost peste asteptari.

Biosenses Healthcare Center este mai mult decat un salon, este de fapt un centru exclusiv de masaj care se adreseaza tuturor. Atat femeilor cat si barbatilor, dar si femeilor gravide si copiilor. Fie ca iti doresti sedinte de relaxare sau te axezi pe masajul terapeutic sau masajul de recuperare, specialistii Biosenses iti vor recomanda procedurile care se pliaza perfect pe nevoile tale.

A trecut mai bine de 1 an de zile de cand ma bucur de serviciile centrului de masaj si le-am incercat aproape pe toate, urmeaza sa le testez si pe restul si abia astept sa va povestesc. 

Asadar am decis sa va vorbesc despre 5 proceduri care mie imi plac foarte mult si pe care le recomand tuturor.



1. Masaj Anticelulitic

Incep cu masajul anticelulitic pentru ca de doua ori pe saptamana ajung la cabinet exact pentru acest tip de masaj. Trebuie sa recunosc ca dupa ce vezi rezultatele nu ai cum sa mai renunti! Si da, rezultatele apar si sunt vizibile cam dupa primele 5-6 sedinte. In cazul meu zonele pe care se lucreaza arata mai bine decat imi imaginam asta in conditiile in care am cam tras chiulul de la sport si am mai si mancat prostii, pe langa :))

Stiu ca multe dintre prietenele mele merg la masaj si atunci cand le invitam la piscina imi spuneau ca sunt pline de vanatai (echimoze) de la masaj. Ei bine si eu sunt foarteee sensibila la capitolul asta dar nu va faceti griji, specialistii Biosenses vor adapta intensitatea masajului in functie de tolerabilitatea fiecareia. 

PROMOTIE:
In luna MAI la orice abonament de Masaj Anticelulitic de 10 sedinte primiti GRATUIT inca
 1 sedinta de masaj anticelulitic + 2 sedinte Electrostimulare. 



2. Masaj de relaxare cu Roci Vulcanice

Masajul cu Roci Vulcanice este fara doar si poate unul dintre masajele de relaxare preferate. In timpul procedurii intreg corpul se relaxeaza fiind masat cu roci vulcanice bine incalzite.

Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa elimine toxine avand astfel loc o imubunatatire a circulatiei sangelui si eliminarea tensiunii musculare. Tot prin masajul de relaxare se imbunatateste tonusul muscular, pielea isi mentine elasticitatea si se impiedica formarea depozitelor de grasime. 
In timpul unei sedinte de masaj intreg organismul se relaxeaza, influentand favorabil sistemul nervos. Si cand spun intreg organismul ma refer pana si la talpi si degetele de la picioare unde se aplica pietre calde si se maseaza zona cu acestea. Ca rezultat, starea de depresie si anxietate este redusa, fiind favorizata o stare mentala pozitiva. Durerile de cap, de spate si proasta dispozitie dispar cat ai pocni din degete, testat pe propria piele :)

Muzica ambientala si linistea deplina, pe langa un masaj facut ca la carte sunt clar o doza de energie si pozitivism.



3. Impachetare cu Ciocolata la termocuverta 

Nu sunt fan ciocolata dar o impachetare PEEL OFF cu ciocolata as putea sa "devorez" oricand. 
Ce se intampla mai exact? Practic se aplica un amestesc pe baza de ciocolata pe intreg corpul sau daca preferati doar pe anumite zone iar apoi esti de-a dreptul impachetat la termocuverta incalzita. 
Ce este termocuverta? Termocuverta este asemanatoare cu o patura, mai grea, care se incalzeste la temperaturi mari, dar suportabile. Acestea bineinteles ca se pot regla la temperatura pe care o tolereaza fiecare.

Impachetarea la termocuvertura functioneaza pe principiul efectului de sauna care permite si slabirea localizata. Sunt folosite paturi termoactive ce infasoara zonele supuse tratamentului, inducand un proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor. 

Termocuverta, prin efectul de termosudoratie grabeste fenomenele de detoxifiere, ajuta la atenuarea celulitei, tonifiaza musculatura, inlatura oboseala si imbunatateste capacitatea fizica.

Dupa o impachetare cu ciocolata pielea mea este foarte fina iar efectul de tonifiere si slabire se simte. Bineinteles ca pentru rezultate maxime se recomanda ca impachetarile sa se efectueze periodic. 

PROMOTIE:

5 impachetari la alegere + 5 sedinte Electrostimulare + 5 sedinde Masaj Anticelulitic(40 min/sedinta) = 610 lei REDUS LA 550 lei in luna Mai



4. Masaj Terapeutic

Masaj Terapeutic la 26 de ani? Da! Cand spun masaj terapeutic nu faceti o directa legatura cu probleme de sanatate. Am ales masajul terapeutic focusat pe zona spatelui deoarece in cazul meu acolo se aduca cea mai multa tensiune din cauza pozitiei incorecte atat in fata calculatorului cat si la volan si nu numai. In timp, coloana si muschii spatelui sesizeaza tensiunea acumulata datorata felului in care corpul nostru este pozitionat (gresit) o perioada mai lunga de timp. 

Masajul terapeutic pentru mine e divin! In unele puncte doare, nu va imaginati ca e un masaj de relaxare in timpul caruia simti niste maini care se plimba pe spatele tau. Se insista pe zonele in care se simte tensiunea iar rezulatul...e un spate nou! Il recomand tuturor celor care lucreaza intr-un mediu in care statul pe scaun se prelungeste pe ore intregi dar si celor care isi solicita intens spatele prin diverse activitati.

Masajul terapeutic este o solutie alternativa indicata in multe probleme de sanatate. Inainte de a se recurge la aceasta terapie, specialistii au in vedere tipul afectiunii de care sufera pacientul si de ceea ce se doreste sa se obtina in urma efectuarii sedintelor de masaj: efecte benefice pe termen scurt (spre exemplu, reducerea inflamatiei sau a durerii) sau pe termen lung, ca terapie adjuvanta, folosita in asociere cu alte proceduri terapeutice (kinetoterapie, fizioterapie, acupunctura sau reflexoterapie).



5. Peeling Corporal cu Zahar, Zmeura si Martipan

Va imaginati cat de delicios este? Da, e exact asa cum va imaginati, miroase incredibil si isi face treaba pe masura. 
Corpul nostru, la fel ca si tenul are nevoie de exfoliere periodic, astfel se indeparteaza celulele moarte iar pielea devine catifelata si stralucitoare. O exfoliere din cap pana-n picioare efectuata de catre un specialist este ideala in acest sezon ca o pregatire a tenului pentru un bronz uniform si stralucitor. 

Cu amestecul de Zahar, Zmeura si Martipan se maseaza tot corpul dupa care acesta se indeparteaza la dus. Nu mai ramane mult de indepartat pentru ca amestecul se topeste iar pielea devine foarte fina.




Sunt curioasa care sunt procedurile pe care ati vrea sa le testati?

Link-uri utile:






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Eu mi-as dori sa incerc peeling-ul cu zahar, zmeura si martipa. Suna DELICIOS !

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  2. scumpe toate ........nu sunt pt mine

    ReplyDelete
    Replies
    1. cred ca preturile sunt normale comaprativ cu alte saloane care practica preturi mult peste acestea. Daca iti doresti cu adevarat sa te bucuri de unul dintre serviciile Biosenses cel mai bine ar fi sa iei legatura cu specialistii care vor face un pachet avantajos pentru tine :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.