Weekend de Mai - Turist in orasul tau

1 comment







 Weekend de mai, soare cald de vineri trecut de amiaza si drumul spre casa, muzica de pe fundal si PLAY - am apasat butonul de relaxare. Imi era dor sa fiu acasa, sa stau la povesti in curte pana tarziu si sa ma plimb pe strazile cu cladiri de care ma indragostesc de fiecare data. Am luat-o pe Alina cu mine si ne-am petrecut weekendul in Oradea. 

Pentru prima data la plaja anul acesta, o inghetata delicioasa cu aroma de bezele si relaxare cat e ziua de lunga. Imi era atat de dor sa stau la plaja, nu s-a mai intamplat asta de anul trecut de pe la sfarsitul verii. Am iesit, ne-am plimbat si m-am simtit precum un turist la el acasa.

Printre altele, ii spuneam Alinei ca de cand sunt blogger si postez fotografiile pe care le fac, fie cu telefonul, fie cu camera foto, am observat ca sunt mult mai atenta la detalii, ca nu am admirat niciodata frumoasele cladiri care imi erau de-o parte si de alta atunci cand ma plimbam pe pietonala, ca acum pretuiesc mai mult ceea ce ma inconjoara si incerc sa surprind cat mai bine frumusetea din jur. 

Te indemn si pe tine sa ridici privirea atunci cand iei la pas orasul in care locuiesti si vei fi surprinsa. Ia telefonul si in loc sa deschizi Facebook-ul, da click si deschide Google-ul si intreaba-l ce reprezinta cladirea pe langa care tocmai ai trecut sau monumentul pe langa care treci zilnic in drumul tau. In loc sa pierzi timpul intr-o cafenea plina cu fum mai bine ia o inghetata la mana si plimba-te. 

Te invit ca pentru o zi sa fi si tu turist in orasul tau si sa-mi spui ce trebuie sa vizitez cand trec pe acolo.

Da-mi un TAG pe Instagram in poza care surprinde cel mai bine orasul tau si promit ca ne vedem cand ajung acolo.

Ne vedem pe Instagram - @sandrabendre
Pinterest - sandrabendre


Outfit:

Vest//Starshiners
Tshirt//Romwe
 Gladiator sandals// HERE
Bag// HERE



Outfit:

Oversized cardigan// custom made by Lavish - HERE 
Bag// New Look
Skirt//H&M (old)
Shoes// HERE
 














With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.