Castiga o INVITATIE DUBLA la Untold Festival

19 comments




Cluj- Napoca = Capitala Europeana a Tineretului 2015 suna atat de bine! Se anunta o vara altfel, nu ca una oarecare, un Cluj animat si plin de oameni pusi pe distractie. 
PRESS PLAY si activeaza mood-ul de distractie pentru ca vara asta nu stai in casa. 

30 iulie - 2 august sunt patru zile in care Clujul e pregatit sa primeasca cele mai mari nume ale muzicii pe scena UNTOLD FESTIVAL dar si mii de oameni care isi doresc sa danseze pe cele mai tari hit-uri ale lui David Guetta, Avicii, sa ridice mainile-n aer atunci cand Armin Van BUUREN, John Newman,  ATB, Satoshi Tomiie sau John Digweed apar pe scena. 

Imi vin in minte multe piese si imi e prea greu sa ma decid care ar fi ziua pe care as alege-o sa o petrec la UNTOLD, asa ca ne vedem acolo, in toate cele 4 zile. 



Daca esti in trecere prin Cluj sau daca ai la dispozitie DOAR 1 ZI, nu-ti face griji, nu trebuie sa cumperi un abonament intreg, ci poti lua un BILET DE 1 ZI. 
 
Bilete de o zi disponibile în ediție specială, plus 100 de bilete VIP

În ediție specială pentru fanii UNTOLD, odată cu anunțarea programului festivalului conturat până acum, se pot achiziționa câte 1.000 de bilete pentru fiecare zi. 
 Prețul unui bilet de o zi este de 129 lei + taxe Eventim.
De asemenea, cei interesați pot achiziționa unul din cele 100 de bilete VIP disponibile pentru fiecare zi, prin care se beneficiază de accesul în ZONA VIP. 
Prețul unui bilet VIP este de 229 lei + taxe Eventim.
Noul Abonament Early General Access este disponibil începând cu 21 mai 2015. Partea cea mai cool este ca au rămas mai puțin de 5.000 de abonamente de 4 zile disponibile, ceea ce inseamna ca numarul celor care bifeaza UNTOLD in agenda lor, este din ce in ce mai mare, yaaay!! 
Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, la prețul de 289 lei + taxe Eventim


Cu cazarea cum stai? Ai facut deja o rezervare sau ai vorbit cu prietenii care te vor gazdui?
Daca nu e niciuna dintre variante, echipa Untold s-a gandit si la asta. 
 
Cei care au râmas fără cazare în perioada festivalului își pot achiziționa acum pachetul Early General Access ce conține Abonament + Camping la prețul de 338 lei + taxe Eventim.



Sunt convinsa ca si tu, ca si mine, abia astepti sfarsitul lunii iulie cand se da startul celui mai tare festival din Romania- Untold Festival.

Si pentru ca n-ai cum sa lipsesti si nici sa vii singur, am o surpriza pentru tine!
Poti castiga o INVITATIE DUBLA de 1 ZI sa-ti faci de cap pe muzica artistilor tai preferati.

Pe langa cei mai confortabili pantofi, chef de distractie si energie, mai poti lua cu tine cea mai buna prietena, iubitul sau iubita, catelul nu :)) fratele sau pe cine ai tu chef, invitatia e 1+1 si e valabila doar pentru 1 zi. 
Ziua in care vrei sa mergi o alegi tu!

Ce trebuie sa faci?

1. Spune-mi intr-un comentariu care este ziua in care ti-ar placea sa mergi si pe cine ai lua cu tine.
2.Da SHARE Public acestui articol pe pagina ta de Facebook

Perioada concursului: 25 mai - 6 iunie 2015

Castigatorul il voi anunta pe data de 7 iunie si se va alege prin tragere la sorti. 

P.S. Nu uita sa verifici in data de 7 iunie daca esti norocosul sau norocoasa care se bucura de un bilet de 1 zi valabil pentru 2 persoane la Untold Festival. 

Daca tot vorbim despre tinute, pregatesc un articol special despre ce tinute purtam la festival, stati pe aproape.  Astept sa imi spuneti ce ati vrea sa mai vedeti, legat de festival.

Mai multe informatii despre festival puteti afla pe pagina de Facebook: UNTOLD Festival

With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

19 comments:

  1. Duminica mi-ar placea sa ma duc caci David Guetta a fost mereu favoritul meu.
    De purtat as opta pt pantaloni scurti de blugi, un maieu flowy cu imprimeu floral, sandale gladiator, si mai spre seara o geaca de piele neagra cu gluga.

    ReplyDelete
  2. Mie duminica mi-ar placea sa merg,lista de cantareti e impresionanta.As purta o rochie lunga,verde kaki,sandale gladiator si bijuterii aurii si,desigur,geanta mea cu franjuri 😊

    ReplyDelete
  3. Joi ar fi ziua preferata de mine , iar persoana pe care as lua-o ar fi iubitul meu 💖

    ReplyDelete
  4. As merge vineri cu prietenul meu pentru ca isi doreste super mult sa ii vada pe cei de la wu tang clan

    ReplyDelete
  5. As merge vineri cu prietenul meu pentru ca isi doreste super mult sa ii vada pe cei de la wu tang clan si ar fi o surpriza pentru el

    ReplyDelete
  6. Eu as vrea pe 30 sau 31 Iulie . L-as lua pe unchiul meu , si ar fii minunat sa ii fac o surpriza ca asta ..daca as castiga , evident 💖

    ReplyDelete
  7. eu as vrea sa merg vineri, cu iubitul meu pentru cei de la Avicii <3. Anul asta am terminat eu facultatea si ne-am dori sa ne distram mai mult, de aceea as dori sa ii fac acest cadou si sa ii spun "hey "brother"" "wake me up"when this will start. Thx!

    ReplyDelete
  8. Ziua 1. As purta o pereche de pantaloni scurți, un tricou, teniși, ceas, brățară și bineînțeles, o pereche de ochelari.

    ReplyDelete
  9. Ziua 1. Merg cu un coleg, as purta o pereche de pantaloni scurți, un tricou, teniși, ceas, brățară și bineînțeles, o pereche de ochelari.

    ReplyDelete
  10. Ziua 1. As purta o pereche de pantaloni scurți, un tricou, teniși, ceas, brățară și bineînțeles, o pereche de ochelari.

    ReplyDelete
  11. Mi-ar placea sa merg duminica impreuna cu prietenul meu

    ReplyDelete
  12. Mi-ar placea tare mult sa merg vineri deoarece line-up ul e genial. As purta o pereche de pantaloni evazati,un crop top si accesorii argintii. As incerca sa-l fac boho-rock ...ish.

    ReplyDelete
  13. Mi-ar placea tare mult sa merg vineri deoarece line-up ul e genial. As purta o pereche de pantaloni evazati,un crop top si accesorii argintii. As incerca sa-l fac boho-rock..ish.

    ReplyDelete
  14. As vrea sa merg joi, 30 iulie, cu prietenul meu.

    ReplyDelete
  15. Imi doresc foarte mult sa-i vad pe Armin van Buuren, Tinie Tempah si John Newman sambata 1 august impreuna cu iubitul meu, Bogdan.:-)

    ReplyDelete
  16. As vrea sa merg pe 1 august ca sa-l revad pe John Newman si l-as lua cu mine pe Marius, prietenul meu pentru ca el vrea sa-l vada pe Van Buuren:)

    ReplyDelete
  17. 1august sa-l vad pe Armin si as lua pe Daniela the best friend

    ReplyDelete
  18. Buna ! S-a afisat undeva castigatorul? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salut Patricia, da! In articdolul de aici: http://www.sandrab.ro/2015/06/rochia-de-eveniment-asimetrica-si-cu.html

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.