Cum purtam pantofii metalizati intr-o tinuta feminina

1 comment





Outfit:

Hat// similar HERE
Shirt// Zara
Blazer//Zara(old)
Skirt// similar HERE
Metallic Shoes// on sale HERE
 


 Pantofii metalizati cu platforma sunt una dintre pasiunile mele mai ales atunci cand vorbim despre vara, piele bronzata, care acum nu e chiar bronzata :)) dar pana la sfarsitul verii sper sa ma mai bronzez si eu, ca in vremurile bune(haha). 
E atat de simplu sa creezi tinute la moda folosind aceeasi pereche de pantofi atat in cazul unei tinute casual, cat si in cazul unei tinute feminine, super girly.  

 Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine un look summerish este sa adaugi putina culoarei intregii tinute sau poti mixa elementele basic cu piese cu diferite print-uri. Fusta cu print pe care eu am ales-o, completeaza perfect tinuta compusa din piese monocrome. Sacoul oversized este ideal pentru zilele racoaroase de sfarsit de mai, precum cea de astazi. Daca te mai prinde si ploaia in oras, palaria cu boruri largi va fi aliatul perfect. 

Pantofii metalizati sunt ideali si pentru serile de party alaturi de prieteni. Stati pe aproape, pregatesc cateva idei de tinute pe care le putem purta la Untold Festival.

Pana atunci, nu uitati ca puteti castiga o INVITATIE DUBLA de 1 zi la UNTOLD Festival. Ziua o alegi tu :) 

Detalii - AICI






With love,

Sandra



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. O prezenta placuta ca in totdeauna

    Din Iasi cu dragoste
    http://mariaisonfashion.blogspot.ro/
    https://www.facebook.com/maria.is.on.fashion

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.