14 lucruri care se afla in geanta mea pentru o zi la DISNEYLAND

4 comments

Hello people, o vacanta scurta e mereu o alegere buna mai ales in mijloc de luna mai. Disneyland este una dintre destinatiile pe care mi-am promis sa nu le ratez iar surpriza a venit din partea lui Alex, de ziua mea :) Mergem la Disney!

Super mega entuziasmati, cu biletele luate si rezervarea facuta am asteptat momentul care a venit repede si am profitat 100% de magia Parcului, pentru ca e cu adevarat magic. Zile cu multi kilometri, cald, pantofi confortabili fara doar si poate dar ce am luat cu minte in poseta.
Pe langa un ruj, bilete si bani, mai trebuie sa luat cateva lucruri cu voi, pentru ca daca va petreceti ziua ca si noi, de dimineata pana seara in parc, cu siguranta aveti nevoie de ele.


Asadar, in geanta mea pentru o zi petrecuta la Disneyland se afla urmatoarele lucrusoare:

1. Bineinteles, Geanta! 

Geanta pe care am ales-o este una incapatoare, cu o curea de umar si bineinteles fermoare, astfel m-am asigurat ca in timp ca ma "rostogolesc" pe toate nebuniile din parc nu imi vor cadea pe rand toate chestiutele pe care le am in ea.  Puteti alege chiar un rucsas sau o geanta dintr-un material rezistent, in orice caz, sa va fie comoda si usoara, pe cat posibil.


2. Camera foto

Am stat putin pe ganduri daca sa iau cu mine camera foto atunci cand petrecem timpul in parc deoarece este destul de grea si voluminoasasi stiam ca nu am sa ratez nicio atractie din parc, iar pe unele chiar trebuie sa ai grija de lucrurile pe care le ai asupra ta, risti sa "zboare" peste tot.
Asigurati-va ca bateria este full incarcata sau mai luati cu voi un set de baterii si... mai faceti cu schimbul cine sa o tina :)) 

1. foto camera

3. Ochelari de soare

Pentru ca este sfarsit de Mai, ochelarii de soare sunt nelipsiti. Alege-i pe cei mai confortabili si nu uita sa iei cu tine un toc sau o husa pentru ei, astfel ii protejezi atunci cand ii arunci in graba in poseta.  Acestia va vor proteja de razele soarelui si pe langa asta, va ofera si un aer chic.
Puteti alege o pereche de ochelari de soare cu tematica, cat mai colorati si cu detalii de poveste. 

2. sunnies

4. Elastice pentru par

Trebuie sa recunosc ca primul lucru pe care il fac atunci cand ajung acasa, de oriunde, este sa imi prind parul. Asa ca, m-am asigurat ca in geanta mea pentru o zi la Disney sa fie si elastice pentru par. Cu parul prins ma simt mult mai confortabil, asa ca, am fost cu parul mai mult prins si m-am simtit mult mai confortabil.

3.ponytail

5. Pastile pentru...rau! 

Daca te stii sensibila si daca iti propui sa te dai pe Holywood Tower Hotel sau Big Thunder Mountain, iti recomand sa ai la tine pastile pentru greata. Pentru orice eventualitate am luat cu mine pastile pentru greata dar si pentru dureri de cap. Am noroc ca Alex este mereu atent la acest aspect si e pregatit precum o asistenta :) Nu a fost nevoie de ele dar nici nu m-au incurcat in geanta.

4.pills
6. Portofel si bani marunti

Am lasat acasa portofelul de toate zilele cu toate nebuniile din el si am ales sa il inlocuiesc cu unul mic, doar pentru bani si bilete. Pe langa faptul ca ocupa o buna parte din geanta mea mai era si greu, asadar,  nu avea sens sa il car dupa mine. Asigurati-va ca portofelul pe care il alegeti are fermoare sau capse care il tin bine inchis si nu luati toate actele cu voi, in parc aveti nevoie doar de bilet.

5.wallet and money
7. Rujul si mini parfumul pentru poseta

Rujul este unul dintre obiectele care nu-mi lipseste NICIODATA din poseta. Am ales sa iau cu mine unul intr-o nuanta vesela - YSL nr. 9 Caress Pink. Ador textura lui cremoasa si mai ales faptul ca e super hidratant si se pastreaza bine pe buze.
 Escada - Sexy Grafitti este parfumul ideal pentru poseta si pentru o zi calduroasa petrecuta in lumea copiilor. Puteti inlocui rujul cu un balsam de buze hidratant, cu spf iar parfumul cu unul solid.
6.lipstick and perfume

8. Servetele umede si uscate

Trebuie sa ai in poseta servetele umede pentru ca vei avea nevoie de ele in multe momente. Ba mananci inghetata, ba popcorn, iar dupa ce am pus mana pe toate nebuniile unde au mai pus mii de oameni, e chiar recomandat. Eu le am pe cele cu aroma fructata de la HM. Nu uitati si de servetele uscate, va vor salva in multe situatii. Puteti inlocui servetele umede cu un gel dezinfectant pentru maini, il gasiti si pe acesta in varianta mica, pentru poseta.

7.wipes

9. Crema de maini, Uleiul pentru cuticule si Pila pentru unghii

Pentru ca am o obsesie cu spalatul pe maini, nu stiu ce m-as face fara crema de maini si ulei pentru cuticule. Varianta stick a uleiului pentru cuticule de la OPI pe care il gasiti la Nail Art Studio by Lore este ideala indiferent de poseta pe care o iei cu tine.  
Pila pentru unghii este in miniatura, special creata pentru a o purta cu voi mereu iar cutiuta in care e ambalata ii pastreaza calitatea o buna perioada de timp.
Crema de maini este indispensabila pentru ca asa cum se spune, mainile sunt cartea de vizita a unei femei.
8.handcream

10. Baterie externa pentru telefon

Cea mai tare inventie este fara doar si poate bateria externa pentru telefon. Bateria telefonului ne lasa de multe ori cand ne e lumea mai draga asa ca, o baterie externa e ideala. Cat despre marimi, culori si modele, nu va faceti griji, aveti de unde alege.Pentru ca veti face multe poze, asta pentru ca n-ai cum sa te abtii, e cu adevarat magic.
phone battery


11. O sticla cu apa

E esentiala! O am mereu in masina iar de data aceasta am luat-o cu mine si in parc. Recomand sa inlocuiti sucurile, mai ales cele carbogazoase, cu apa plata. Puteti adauga in sticle felii de lamaie, ghimbir sau fructul vostru preferat pentru un plus de aroma. Pe langa inghetata si sucurile pe care le bei acolo, o sticla cu apa plata iti va fi de mare ajutor in momentele in care mori de sete si cozile sunt interminabile :)
water

12. Plasturi

Chiar daca am pus in bagaj incaltaminte confortabila si chiar daca nu am probleme cu picioarele, cativa plasturi au fost ideali in bagaj. Daca nu iti vor fi tie de folos, cu siguranta vor salva ziua celorlati, mai putin inspirati :)

happy feet

13. Guma de mestecat

Guma de mestecat cine nu are in poseta? Un pachet mic de guma de mestecat cu aroma de pepene sau struguri. Voi pe care o preferati?
bubble gum

14. Biletele de intrare si o harta 

muahahah le-am lasat pe finalul listei dar ce ne-am face cu geanta plina de lucruri utile dar fara bilete si fara o harta care sa ne indrume incotro sa ne indreptam?
Noi am cumparat biletele cu aproximativ 1 luna inainte si va recomand si voua sa faceti la fel, astfel le cumparati la un pret mult mai bun decat la intrarea in parc. 
Harta parcului, nu va faceti griji, o gasiti la intrarea parc dar si in diferite locuri din parc:)

map and tickets

Abia astept sa va povestesc cum a fost, care sunt cele mai cool atractii, cat se sta la cozi dar si cum a fost vremea ori preturile din parc :)
Pana atunci, ne vedem cu mai multe poze pe Instagram

See ya on Instagram: @sandrabendre


With love,

Sandra



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Ce frumos!! De cand vreau si eu sa ajung acolo, sa ne dai mai multe detalii te rog, sunt curioasa care mai sunt preturile. Ma documentasem acum cativa ani dar n-am mai ajuns. Iar acum am tot amanat pe motiv de bebe mic. Astept sa mai creasca sa-l luam si pe el evident :P.
    Pupici! Si la multi multi ani fericiti si sanatosi!

    ReplyDelete
  2. E absolut de basm! Am fost mai entuziasmati decat copiii :)) Am sa scriu un articol complex, zilele urmatoare :) te pup

    ReplyDelete
  3. Ce articol dragut <3 mereu citesc cu drag orice e legat de calatorii, dar mai ales de tips&tricks legate de bagaje ptr ca noi, fetele, obisnuim sa luam dupa noi prea multe lucruri. De multe ori prefer si eu sa-mi las camera foto acasa pentru ca e grea si trebuie sa am grija de ea, dar pozele pe care le pastrez multi ani dupa respectiva vacanta merita efortul.
    Abia astept articolul urmator in care ne vei povesti mai multe <3
    Pupici!:*

    ReplyDelete
  4. Foarte util articolul tau desi bag de seama ca tu iei mai multe lucruri decât iau eu. Sincer as renunța la camera de filmat. Un mic filmulet il fac cu telefonul. In rest am in Geanta cam tot ce trebuie si am sa țin cont de sticla de apa. Este o idee foarte buna.

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.