Cum purtam pantalonii office cu dungi

4 comments




 Outfit:

Hat// H&M
Vest//Liu Jo
Tshirt// Romwe
Pants// HERE 
Sandals//Zara(old)
 Watch// HERE



 Initial ma gandeam sa iau in picioare o pereche de tenisi dar m-am razgandit fix inainte sa ies din casa. Imi doream un altfel de look cu o pereche de pantaloni cu dungi, office. Asta pentru ca au ajuns de ceva vreme in garderoba mea iar acum a sosit momentul sa vi-i arat si voua.Apropo, Kurtmann ne surprinde cu REDUCERI de pana la -70% la toate produsele pe siteAICI .Astfel am obtinut o tinuta perfecta pentru o iesire cu prietenii dupa ce ati incheiat programul la job. 

E simplu! Inlocuiti camasa clasica cu un top lejer, cu sau fara imprimeu si pentru ca destul de cald afara, renuntati la sacou in favoarea unei veste cu umerii bine definiti. Pentru un aer chic, mizati pe o palarie sau poate un turban? 

Accente navy se regasesc in tinuta pe care am ales-o si acestea sunt aduse de catre ceasul Daniel Wellington care are o curea din material textil in nuante de alb si albastru, foarte stylish si fresh. 
Pana pe data de 31 mai 2015 va puteti bucura de 15% REDUCERE la achizitionarea oricarui produs DANIEL WELLINGTON de pe site folosind codul: sandrabendre

Puteti vedea toate produsele - AICI









With love,

Sandra 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Wow, ce bine arata pantalonii!

    ReplyDelete
  2. Ce frumos e si ceasul cu pietricele, eu il am fara!! Kisses beauty!

    www.andreearistea.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. imi place si varianta fara pietricele dar am zis ca simplu tot am, cu pietricele nu am :)) kisses

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.