Manichiura si Pedichiura - Inspiratie pentru Primavara-Vara 2015 | Nail Art Studio by Lore

2 comments






 Atunci cand vorbim despre sezonul cald, primavara-vara, cu siguranta Nail Art Studio by Lore da tonul in materie de unghii, manichiura-pedichiura.  Primavara ne deschide fara doar si poate apetitul pentru nuante pastelate, culori deschise si detalii sidefate. 
Foliile metalice isi fac loc din nou printre tendintele sezonului 2015 si recuceresc inimile multora dintre noi. Eu cu siguranta sunt fan manichiura cu efecte metalice.

De la modele geometrice, abstracte, pana la modele florale si folii cu detalii diverse, manichiura pentru primavara-vara 2015 este cu siguranta una plina de personalitate. Mix-ul de folii si pictura sau folii si strasuri ori chiar o manichiura presarata cu pigment in nuanta ta preferata vor oferi mainilor un plus de eleganta si feminitate.

Una dintre manichiurile mele preferate este cea in nuante pastel, unde Andreea a mixat 'salmon run' si 'creekside' acestea fiind doua dintre nuantele cu iz de vara care va intampina in salonul Nail Art Studio din Cluj. 


Inspiratie pentru primavara-vara 2015 by Nail Art Studio 






 Cand vine vorba despre pedichiura, primul cuvant care-mi vine in minte este: relaxare!

"La bella stanza" este una dintre camerele special create pentru rasfatul din timpul pedichiurii. Cu capul rezemat pe spatarul fololiului, ma fac confortabila, ridic privirea spre tavan iar acesta arata exact asa cum vezi in poza de mai jos.  
Bea are grija ca totul sa decurga perfect si ma rasfata cu o pedichiura SPA Deluxe. Menta si vanilie intr-un mix perfect de arome, imi invaluie picioarele iar senzatia de racoare e tot ce-mi doresc pret de cateva zeci de minute.







 Signature Service by Lore

PURE FRENCH MANICURE sub semnatura by Lore

Un serviciu definit prin perfecțiune, talent și îndemanare, elaborat exclusiv de profesioniștii Nail Art Studio by Lore.

Alege să porți unghii perfecte de un alb intens, imaculat, transpus într-o linie de zambet clara, perfect delimitată de claritatea patului unghial!

Programari:
Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca
tel: 0757-671.144
0264-410.333





With love,

Sandra



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Superba prima manichiura. De fapt toate sunt frumoase iar nuanțele folosite sunt perfecte pentru o zi de primăvara călduță!

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.