Cum purtam topul scurt

3 comments





Outfit:

Crop top// HERE
Skirt// HERE
Sneakers// HERE
Bag// EXPO BAG Iulius Mall Cluj
Sunglasses// Vogue



 Topul scurt sau crop top-ul, cum ii mai spune, este una dintre tendintele acestui sezon iar Miu Miu, Balenciaga ori Giambattista Valli nu au ezitat sa le puna in valoare in colectiile lor. Fie ca alegem sa purtam un top cu imprimeu etno, geometric sau uni, efectul pe care acesta il confera siluetei este unul cat se poate de sexy dar chic in acelasi timp. 

Cel mai important truc, as spune eu, si pe care il si aplic de fiecare data cand ales sa port un top scurt, este acela de a completa tinuta cu ceva cu talie inalta, fie ca vorbim despre pantaloni, fuste sau culottes, preferatii mei. Astfel avem siguranta ca tinuta noastra este una actuala si nu riscam sa cadem in extrema cealalta, de kitch.  Cand vine vorbe despre ce purtam in picioare, nu este reguli, important e sa va simtiti confortabil. 

Eu am ales un top scurt cu dungi si am adaugat culoare mizand pe galben, pentru un efect wow. Fusta cu talie inalta si lungimea ei midi se potriveste perfect cu tenisii cu platforma, care sunt si ei un must al sezonului primavara-vara 2015
Dar nu va faceti griji pentru vara, ii puteti inlocui cu o pereche de sandale cu platforma sau o pereche de sandale gladiator.

Puteti la fel de bine sa mixati topul scurt cu piese elegante, intr-o tinuta feminina, de seara si chiar de cocktail. Aveti grija la detalii si nu lasati prea mult abdomenul la vedere.







With love,

Sandra



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.