Manichiura - Top 5 Tendinte Primavara-Vara 2015

4 comments





1. Accente metalice 

Una dintre tendintele acestui sezon in ceea ce priveste manichiura este si printre preferatele mele- manichiura cu accente metalice. Fie ca alegem tips-urile metalice, folia minx sau doar stickere cu aspect metalic, unghiile noastre nu vor trece neobservate.
TIPS: alege ca lungimea unghiilor sa fie una cat mai mica iar aspectul lor cat mai natural.



******

2. Blue

Albastru este culoarea vedeta si in ceea ce priveste tendintele primavara-vara 2015 in materie de unghii. Poti opta pentru albastru royal, clasic sau aquamarine dar nu uita si de tonurile de verde sau violet.
TIPS: poti mixa doua sau mai multe nuante din culoarea ta preferata pentru un rezultat de efect





 ******
3.Negative Space Nails

E o adevarata nebunie cu acest trend! A cucerit nu numai retelele de socializare si site-urile de specialitate dar si inimile multor cliente. "Negative Space Nail" este acel tip de manichiura care lasa la vedere o portiune din unghia naturala. De cele mai multe ori modelele sunt geometrice dar nu este o regula, puteti alege si alte forme potrivite formei unghiei. Indiferent de lungimea sau forma unghiei, acest tip de manichiura se potriveste oricui. 
TIPS: experimenteaza manichiura negative space si pe diferite culori, de primavara, te va surprinde rezultatul!





 ******
4.MATTE Nails 

Unghiile cu textura mata raman in tendinte si sezonul acesta. Trebuie sa recunosc, eu nu am incercat niciodata unghiile cu textura mata si nici nu ma atrag intr-un mod deosebit. Prefer stralucirea unghiile proaspat facute :)
TIPS: Daca iti doresti o manichiura eleganta, sugestia mea este sa alegi o singura nuanta mata si... atat!



 
 ******
5.Natural Nails 

Mi-am ros unghiile de cand ma stiu (spre rusinea mea) asa ca le-am avut mereu scurte si naturale. Faptul ca de o buna bucata de vreme ma las pe mana specialistilor Nail Art Studio by Lore, a facut ca unghiile mele sa arate ideal, asa cum imi doream mereu sa arate. Niciodata nu mi-au placut unghiile lungi sau cele cu forme extreme pentru ca pur si simplu nu le simt pentru mine :) Le admir si atat! 

Dragi femei frumoase, 2015 aduce naturaletea in prim plan si in ceea ce priveste unghiile noastre.
Scurte, cu forma naturala si in culori naturale, nude, nuante subtile de roz, piersica sau nuante pamantii sunt cuvintele care descriu manchiura sezonului. 




Nail Art Studio by Lore va invita sa va rasfatati unghiile cu una dintre tendintele voastre preferate. 


 Programari:
 Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca
  tel: 0757-671.144
0264-410.333





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Felicitari pentru postare!! Sunt indragostita de "Negative Space Nail". De fapt, nu stiu daca e ceva care nu-mi place :) !

    ReplyDelete
  2. Imi place mult prima manichiura! Mi-ar place sa gasesc la magazinele din jurul casei acele dungi ... dar slabe șanse. Nu cred ca as da comanda pe internet de astfel de accesorii micuțe sau oje! Ar gi bine sa nu zic niciodată ... niciodată pentru ca nu se știe ce ca urma
    Nu stiam ca albastru este culoarea acestui început de primăvara!
    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. These are so lovely! I like them all! Kiss

    wilfriiiied.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.