Cum sa arati perfect in Rochia de Mireasa - BIOSENSES Healthcare Center

2 comments

Vei fi mireasa in 2015? Felicitari! Cu siguranta lista ta cu TO DO este una destul de lunga, asta pentru ca fiecare isi doreste ca totul sa fie perfect, de la aranjamentele florale, la muzica, rochie sau buchet dar mai ales sa arate IMPECABIL din cap pana-n picioare in seara magica.

Este foarte important ca inainte de toate, inainte de a alege rochia de mireasa sau mai stiu eu ce detalii, sa te simti bine in pielea ta, sa fi multumita cu tine.

La fel cum suntem atente la detalii precum sala, tortul sau meniul, asa trebuie sa fim atente si la silueta noastra. Un corp frumos va face ca rochia pe care ti-o doresti sa arate mai mult decat perfect pe tine.

4 idei de notat pe lista cu TO DO inainte de nunta:

1.Ai grija ca tenul tau sa fie curat, tonifiat si radiant. Acorda-i atentie speciala cu cel putin doua saptamani inainte de ziua nuntii. Rasfata-l cu tratemente si masti, machiajul va arata perfect dar va si rezista mai mult.


2. Bronzeaza-te! Pielea bronzata va face ca rochia alba sa arate nemaipomenit. Nu este nevoie sa apelezi la solar, poti alege un autobronzant pe care sa il aplici inainte de seara magica sau poti apela la o sedinta de bronzare organica. Asta in cazul in care nu iti iei o vacanta intr-o tara calda, chiar inainte de nunta :)) 


3. Fa sport si ai grija la alimentatie! Imagineaza-ti cat de bine vor arata bratele tale frumos conturate, umerii usor proeminenti,bronzati si talia de viespe. 


4. Relaxare, Tonifiere, Remodelare! Sunt trei cuvinte magice pentru corpul tau. Exact cum tenul are nevoie de atentie speciala, asa si corpul are nevoie de rasfat. Cred ca 98% dintre femei si-au dorit macar o data in viata sa slabeasca sau cel putin au spus "vreau sa slabesc". 
Fiecare mireasa stie cum isi doreste sa arate rochia de mireasa atunci cand o va imbraca dar ce facem atunci cand in realitate nu e chiar asa cum ne imaginam?
Ei bine, pentru ca timpul este limitat si rezultatele trebuie sa apara, pe langa sport si alimentatie corecta va recomand sa va lasati pe mainile unui specialist care sa va remodeleze corpul.


Echipa BIOSENSES s-a gandit la viitoarele mirese si a creat un pachet de remodelare corporala care te va ajuta sa obtii rezultatele pe care ti le doresti. Inainte de inceperea tratamentului propriu-zis, vei avea ocazia sa te consulti cu specialistul si sa stabiliti impreuna programul astfel incat rezultatele sa apara exact acolo unde iti doresti.


Pachet "BRIDE TO BE"

10 sedinte Masaj de Remodelare corporala (50 min/sed)
5 Impachetari Corporale la alegere
1 Peeling Corporal
5 sedinte Electrostimulare


Pret Pachet: 780 lei redus de la 850 lei


Masajul de remodelare corporala te va ajuta sa obtii formele pe care ti le doresti dar mai mult de atat rezultatele sunt pe termen lung nu doar de moment ca si in cazul dietelor de slabire rapida in urma carora stim ca se intorc kilogramele precum un bumerang.

Impachetarea corporala la termocuvertura functioneaza pe principiul efectului de sauna care permite si slabirea localizata. Sunt folosite paturi termoactive ce infasoara zonele supuse tratamentului, inducand un proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor. Termocuverta, prin efectul de termosudoratie grabeste fenomenele de detoxifiere, ajuta la atenuarea celulitei, tonifiaza musculatura, inlatura oboseala si imbunatateste capacitatea fizica.


Peeling-ul corporal  va transforma pielea ta intr-una catifelata si stralucitoare datorita procesului de indepartare a celulelor moarte. Bronzul va arata impecabil si va fi de durata.

Electrostimularea consta in stimularea musculaturii prin intermediul unor electrozi care se aplica pe piele, electrozi ce sunt strabatuti de curenti de intensitati diferite ce actioneaza asupra muschilor, a tesuturilor grase cat si asupra sistemului sangvin si a metabolismului general.


 Despre Serviciile Biosenses puteti afla - AICI
Tarife pentru servicii - AICI

Programari:

Str. Bucuresti, Nr. 85, Bl. RO9, Sc. 1, Ap. 2
Cluj-Napoca
TEL: 0751 296 945





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. As spune ca nu trebuie neaparat sa fii mireasa pentru a te bucura de un astfel de tratament :). Ma gandesc ca e binevenit si pentru mamicile tinere.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate Daiana :) Pentru mamicile tinere Echipa Biosenses pregateste pachete speciale dar si acesta este unul ideal.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.