Demachiant lejer pentru piele sensibila - AQUAFIL Light | IVATHERM

1 comment





Si cand spun "demachiant lejer"- AQUAFIL Light indeplineste toate criteriile.
Demachierea este cel mai important pas in rutina mea de ingrijire. Un ten curatat in profunzime atat dimineata cat si seara, chiar daca nu folosesc machiaj deloc, ceea ce nu se intampla decat prin casa :)), imi demachiez fata, gatul si decolteul. Trebuie sa recunosc ca de cand am inceput sa folosesc Lotiunea Micelara sunt fanul ei, asta pentru ca imi place in primul rand textura.

Ei bine, lucrurile se mai schimba, la fel si tenul are nevoie uneori de o schimbare iar cand descoperi un produs nou care e asa cum iti imaginai, e o relaxare sa te demachiezi.

Demachiantul AQUAFIL Light este acel demachiant care pur si simplu se topeste pe ten. Spun asta pentru ca are cu adevarat o textura lejera, de lapte, care in contact cu tenul se topeste si nu ramane deloc uleios precum restul demachiantelor de tip lapte. 

E important sa folosim produse care se potrivesc tipului nostru de ten. Al meu fiind mixt-gras uneori uscat (ciudat,nu?) imi place sa folosesc produse cu textura lejera, care sa imi ofera acea senzatie de curat si care au un miros fresh. 

AQUAFIL Light il pot folosi atat pentru fata cat si pentru zona ochilor. Ce-mi mai place? Este special creat pentru tenul sensibil, datorita texturii lejere acesta nu agreseaza tenul. 
Este hipoalergenic si este testat dermatologic.Ca si restul produselor Ivatherm, are proprietati antiinflamatorii si hidratante. 

Il puteti cumpara  - AICI






 Pachetul AQUAFIL  LIGHT (03) contine trei produse asociate, cu reducere de 30%:

AQUAFIL LIGHT Crema hidratanta pentru piele deshidratata normala/mixta (50 ml)
AQUAFIL LIGHT Lapte demachiant pentru piele normala/mixta (200 ml)
JOVIALE 03 Fond de ten fluid (30 ml)


Il puteti cumpara - AICI


With love,

Sandra





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.