Cum purtam Paltonul in Carouri cu linii masculine

4 comments




Paltonul in carouri cu aer british e perfect pentru tinutele lejere de sfarsit de saptamana si mai ales... de inceput timid de primavara. Primavara? Nu prea cred sa vina curand, cel putin la Cluj. A nins si e prea frig sa pot purta o pereche de pantofi, top si un sacou. 

Carourile, una dintre tendintele mele preferate, te ajuta sa creezi tinute diferite din diferite arii stilistice. Fie ca iti propui o tinuta lejera, de zi, ori una ideala pentru birou sau poate chiar pentru o conferinta la care participi, carourile iti vin in ajutor prin diversitatea de piese vestimentare cu acest print. 

Ai de unde alege! Daca este adepta culorilor tari poti miza pe un sacou sau un trench in carouri colorate. Tinutele minimaliste sunt cele care te salveaza atunci cand nu ai idee ce sa porti, asta pentru ca nu ai nevoie de accesorii si pentru a obtine un look minimalist, vei alege piese vestimentare monocrome. 
Pastelurile ne incanta privirea oriunde am trage cu ochiul. Un palton oversized in nuante pudrate de roz si verde menta sau poate baby blue e ideal pentru tinutele colorate de primavara. 


 Am pentru tine cateva propuneri, votezi 1, 2, 3 sau 4?








Outfit:

Coat// HERE
Faux fur collar// H&M
Pants// zara
Shoes// Ama Fashion
Bag// Local store 
Belt// vintage 
Watch// Daniel Wellington


With Love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Pretty cool!!! :D imi plac tare mult tinutele de genul,lejere si trendy :) good choise!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti plac! sunt si printre preferatele mele :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.