UPDATE: dupa a VII-a sedinta de Epilare Definitiva la Be Jolly Center Cluj

Leave a Comment






 A sosit momentul sa fac un update articolelor despre epilarea definitiva. Multe dintre voi mi-ati scris mesaje si m-ati intrebat care sunt efectele dupa cele sapte sedinte pe care le-am efectuat pana acum. Totul se deruleaza lent, asta datorita faptului ca, asa cum v-am spus pana acum, sedintele se efectueaza din 6 in 6 saptamani.

Sunt sigura ca acum va intrebati cum arata zonele pe care se aplica tratamentul de epilare definitiva. Ei bine, arata surprinzator de bine! Chiar ii spuneam unei prietene zilele trecute ca in zona axilei nici nu mai stiu cum e sa ai par. Practic imi mai cresc cateva fire, dar puf! E aproape insesizabil si creste atat de incet incat si uit de el, de multe ori.

 In schimb, zona inghinala are nevoie de mai multe sedinte, asta si pentru ca intensitatea la care se lucreaza, pe pielea mea, este mai mica deoarece sunt usor sensibila. Bineinteles ca intensitatea se regleaza in cazul fiecarui pacient in functie de mai multe criterii, precum culoarea firului de par, grosimea acestuia, culoarea pielii si altele.  Personal, sunt multumita de cum arata zona inghinala, pe linia bikinilor aproape ca nu-mi mai cresc deloc fire. Pot spune ca parul a cazut in proportie de 60%.

Multe dintre voi mi-ati scris mesaje si m-ati intrebat daca aceasta epilare este definitiva 100%, adica daca dureaza toata viata. Epilarea definitiva cu IPL nu este o epilare care sa dureze toata viata, practic firele de par, ca si unghiile, cresc si se regenereaza pe parcusul intregii vieti. Asadar, efectele sunt diferite de la persoana la persoana. In timp, vei merge la una- doua sedinte de intretinere pe parcursul unui an, asta insa nu e o regula, poate esti mai norocoasa si nu se mai regenereaza firele de par.Poti sa stai linistita ca dupa ce ai terminat sedintele, cativa ani buni nu mai ai nicio treaba, daca epilarea definitiva a facut facuta corespunzator. 

Cat despre durere, nu va faceti griji! Nu este asa cum va imaginati si cum imi imaginam si eu. Va spuneam ca cei de la Be Jolly Center folosesc aparatura performanta si inainte de a se aplica flash-ul de lumina, se aplica pe zona respectiva in aparat care raceste foarte bine zona astfel incat durerea este redusa considerabila putand fi comparata cu o piscatura de elastic. 
Epilarea definitiva se poate efectua pe orice zona a corpului, inclusiv pe fata si bineinteles ca aceasta poate fi efectuata si de catre barbati. 

Ce poate fi mai cool decat sa ai mereu pielea fresh si gata pentru piscina in miezul verii?


Programari:

str. Tipografiei, Nr.8
Cluj-Napoca
0754 458 985

Facebook:  Be Jolly Center

 






With love,

Sandra



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.