Grey & Bronze Vibes | CLUSE Watch

7 comments





 Outfit:

 Cardigan// Zara(old)
Jeans// Zara
Shoes// HERE
Bag// on sale HERE
Watch// HERE




Vibe de vara! 
Pe fundal remix-ul pe care Alex mi l-a pus zilele trecute in playlist-ul din masina si de atunci e pe repeat. Ma duce cu gandul la vacanta si mai ales la zilele toride de vara, cand tot ce-mi doresc e sa savurez un bol imens cu bucati aromate de pepene si inghetata. 

Fix cu gandul la vacanta am ales si tinuta mea de astazi. Blugii deschisi la culoare, cu aspect lejer, sunt ideali pentru zilele cand temperaturile sunt mai mari, mai ales ca sunt si rupti. Am adaugat culoare purtand cardigan-ul oversized pe care il am de cativa ani de la Zara, l-am descoperit intamplator pe umerasele cu sacouri si cardigane.

Pentru ca nu aveam nevoie de prea multe chestii in poseta, am ales-o pe cea gri, perfect pentru ca area curea lunga si pot pune in ea exact de ce am nevoie si vestea e ca acum o gasiti si voi la reducere AICI

Daca tot e gri, sa fie si ceasul CLUSE de care nu ma despart de cand il am. Cureaua are o nuanta de gri care se potriveste la orice. Cu un design clasic si detalii atent lucrate, il transforma intr-o piesa cheie din cutia mea cu bijuterii.

 
Sunt curioasa care e piesa care te duce cu gandul la vara? 








With love,

Sandra



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. Love your look!

    www.bebagottel.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Esti foarte draguta si naturală! Pup

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. E foarte cool cardiganul! Apropo de Elle, chiar rasfoiam si eu editia asta zilele astea si ma gandeam cat de reusit este editorialul de moda din acest numar, totally my style! :)
    BTW, u look hot, as always!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.