Rochia alb-negru cu maneca lunga

2 comments





Outfit:

Vest//StarShiners
Dress// on sale  HERE
Shoes// HERE
Bag// EXPO Bag Iulius mall Cluj



 O zi ca oricare alta doar ca e ziua mea, oh wow! Inca un an adaugat, teoretic, la ceilalti :) Nu de alta, dar anul asta am constatat ca-mi si place si nici nu-mi place sa primesc atatea urari de La multi ani si altele, nu de alta dar e o dovada clara ca am imbatranit, ho ho ho, imbatranit? :)) Sunt amuzata, e de bine deci, n-am imbatranit. 

Si ce sa vezi? Vreme de vara, serios ca vara, astazi la Cluj. Perfect pentru a scoate rochia//rochiile, o salopeta draguta sau mai stiu eu ce cardigan chic ori sandale...la plimbare. 

Ce zici de rochia alb-negru, cu maneci lungi care se pot transforma in maneci 3/4 cat ai zice 'peste'.  E ideala pentru ca o putem purta si la o petrecere, cu o pereche de pantofi cu toc dar si la o iesire cu fetele, cu tenisi sau ghete. Eu am ales o pereche de brogues pe care ii gasesti si tu AICI. Ce zici?

Pe final, va megaaaaa multumesc pentru urarile, florile si imbratisarile (virtuale) si promit ca am sa ciocnesc un pahar de sampanie in cinstea vostra, dragi prieteni! Va super(PUP)!






With love,

Sandra

 


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. La mulți ani voioși! :D

    Te prinde bine combinația alb-negru, iar rujul este cireasa de pe tort :) Îmi place mult gentuța!

    Pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.