MY STYLE: 5-8 Martie la Iulius Mall Cluj

4 comments




Ce inseamna mai exact 'MY STYLE' la Iulius Mall Cluj
Daca esti pasionata de shopping, de moda, daca iti place sa stii mereu ultimele noutati in domeniu si vrei sa fii la curent cu tendintele sezonului primavara/vara 2015 esti pe guest list! 


Sambata- 7 Martie, incepand cu ora 17.00 te astept la Iulius Mall sa ne cunoastem, sa povestim ca intre fete despre tendintele sezonului urmator, despre accesorizarea tinutelor, cromatica dominanta pentru primavara/vara, ce si cum purtam dar si cum sa ne alegem corect tinuta in functie de anumite criterii.

Ce trebuie sa faci:

  •  Sa faci shopping in valoare de minim 200 lei din oricare dintre magazinele din Iulius Mall Cluj(exceptand Auchan)
  •  Pe baza bonului te vei inscrie la Info Point, Iulius Mall parter, incepand de Miercuri - 4 Martie
  •  Alegi stilul care te reprezinta, cea mai stylish tinuta, hairstyle si make-up in ton cu tinuta si o atitudine pe masura si ne vedem Sambata- 7 Martie incepand cu ora 17.00 la Iulius Mall
  •  Inscrie-te cat mai repede! Locurile sunt limitate la maxim 15 persoane/ sesiune de styling

Alege o tinuta in stilul care te reprezinta si impreuna vom vorbi despre ea, despre cum poti adapta anumite piese din garderoba la stilul ales de catre tine, cum accesorizam corect tinuta dar si cum si cand o purtam. Nu uita ca orice tinuta chic trebuie sa mizeze pe o cromatica caracteristica stilului iar coafura si machiajul sa o completeze si mai mult,adauga atitutinea si ai toate sansele sa fi norocoasa. Abia astept sa aud parerea ta despre tinuta pe care ai ales-o!

La finalul intalnirii, una dintre cele 15 participante va castiga marele premiu, in functie de cat de stylish a ales tinuta dar si cum o poarta.

Te poti inspira si poti alege dintre urmatoarele stiluri:

1. BOHEMIAN CHIC

"Daca iti plac detaliile si amestecul de stiluri, Stilul Boho Chic iti da frau liber. Blugii evazati sunt elementul cheie al unei tinute Boho. Penele, gentile sau pantofii cu franjuri, palariile fedora si vestele cu imprimeuri fanteziste pot fi mixate pentru a obtine un look Boho. In ceea ce priveste accesorizarea tinutei Boho Chic, niciodata nu este prea mult, mai mult inseamna mai bine!"

boho chic


2.SMART CASUAL

"Stilul Smart Casual este cel care imbina cu succes Eleganta si Confortul. Regula in alcatuirea unei tinute Smart Casual este pastrarea unui echilibru formal intre culori, volume si texturi. Imbina eleganta unui sacou sau a unei camasi cu o pereche de jeansi, cat mai simpli, alege o pereche de pantofi cu un toc nu prea mare si inlocuieste accesoriile cu o esarfa in culori neutre, astfel obtii usor o tinuta Smart Casual. "

smart casual


3. MINIMALIST

"Stilul Minimalist a castigat, detasat, teren in randul pasionatilor de moda. Pe principiul 'Less is more!', stilul minimalist cucereste prin simplitate. In primul rand renunta la accesorii, mizeaza pe culori uni, pantaloni fara buzunare, tricouri basic si rochii simple, fara imprimeuri de orice fel. "
minimalist

4. ETNO

"Piesele vestimentare din tesaturi naturale, cu broderii delicate si elemente florale inspirate din traditiile nationale ale fiecarui popor definesc cel mai bine stilul Etno.Alege traditionala IE cu motivul tau preferat, fie el geometric sau floral si compune restul tinutei pornind de la acesta pentru un look Etno ca la carte."


etno



5. URBAN PUNK

"Pentru un look Urban Punk nu uita de jeansi dar mai ales de piesele vestimentare din piele accesorizate cu elemente metalice iar cand vine vorba despre incaltaminte, acesta trebuie sa fie in primul rand confortabila- biker boots, sneakersi din piele, cu tinte ori carouri. "

urban punk



Ce poti castiga?

De indata ce te-ai inscris in cea mai fashionable curs- MY STYLE, ai intrat automat in cursa pentru cei 1000 RON bani de shopping, pe care sa-i cheltui cum vrei tu alegand impreuna cea mai stylish tinuta din magazinele din Iulius Mall Cluj, deci vom merge impreuna la shopping, yeyyyy FUN!
Pe langa asta vei fi rasfatata de catre stilistii de la Getts Color Bar din Iulius Mall cu un HAIRSTYLE si MAKE-UP personalizat in functie de stilul tau iar la final, surprindem rezultatul cu cateva cadre, deci "sarbatorim" cu o sedinta foto pe cinste, impreuna evident :)



Poti afla mai multe informatii pe pagina oficiala de Facebook

Ne vedem si pe Instagram -click  @sandrabendre

Poti gasi inspiratie pentru tinutele tale pe contul meu de Pinteresti - click SandraBendre


SAVE THE DATE! 
Sambata- 7 Martie, Iulius Mall Cluj




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Nice post! Inspiring! I like the boho chic and the smart casual! Check out my blog. Kiss.

    wilfriiiied.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super! Un concurs in genul acestuia voi avea si eu in cadrul emisiunii IT'S FASHION TIME . Abia astept sa testam dependenta de shopping a iesenilor! ♥

    Imi place foarte mult tinuta pe care ai purtat-o, este altceva!

    ReplyDelete
  3. I’m in love with your blog! I like your photos and style of writing! I know that it requires so much time to update blog, but keep doing it!)
    I’ll be happy to see you in my blog!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ReplyDelete
  4. Nice sa fii in Cluj weekend-ul asta :)!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.