MAC Toledo - new collection by MAC Cosmetics

Leave a Comment




 Noua colectie MAC Toledo este in primul rand o colectie romantica, m-a cucerit mix-ul de alb si negru "condimentat" cu rosu al ambalajelor dar mai mult de atat, jocul de culori al noilor produse. 

Paleta de farduri 'Violetwink' MAC Toledo a adunat la un loc exact nuantele mele preferate pentru primavara-vara 2015. Cele trei nuante de nude-maro sunt completate de rozul usor sidefat si cele doua nuante de mov. Este o paleta de farduri cocheta pe care o poti lua cu usurinta in geanta de birou sau intr-un road trip. 

Ai atat nuante care te ajuta sa obtii un machiaj lejer de zi, natural si luminos, dar in acelasi timp nuantele inchise sunt perfecte pentru a transforma machiajul de zi intr-unul de seara. Poti obtine un smokey eyes ideal pentru iesirea de sambata seara cu fetele la un cocktail. 

Eu am testat ambele variante si imi place mult faptul ca dupa cateva ore culoarea pe pleoape a ramas exact la fel. Promit ca am sa va arat si voua un machiaj realizat cu paleta VIOLETWINK.  Stii ce-mi mai place? Ambalajul paletei nu este din plastic asa ca sigur va rezista multor drumuri in poseta ta :) 




 Rimelul MAC Toledo are o perie mai speciala, nefiind una clasica. Acesta se muleaza perfect pe forma curbata a genelor astfel ca produsul se distribuie uniform, chiar si pe genele din coltul ochiului unde de obicei trebuie sa insistam cu varful periei, in cazul altor produse. Perii sunt scurti, ceea ce mie imi place la nebunie pentru ca mi se intampla deseori sa experimentez senzatia de 'rimel in ochi' (hahaha) Eu am varianta NAVY pentru o privire ultraCOOL.




Cam asa arata nuantele din paleta.
NU AM FOLOSIT NICIUN FEL DE PRIMER. 

Prima varianta este cea in care batea soarele pe mana iar cea de-a doua varianta e la lumina naturala, fara soare pe mana :)



 Produsele din colectia MAC Toledo le gasiti in magazinul MAC din Iulius Mall Cluj
Facebook - MAC Cluj

MAC Promenada Mall Bucuresti - AICI


 With love,

Sandra



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.