Adieri de Primavara cu parfumul Chloé de pe albertine.ro

3 comments



Astazi este despre femininate, despre miresme de primavara, adieri si incantare, despre parfumul tau preferat, despre tine! 
Iubesc primavara, pentru ca aduce cu ea aerul fresh de dupa iarna friguroasa, pentru ca natura imbraca o noua haina, pentru ca de fiecare data imi dau seama ca si eu, odata cu ea, ma trasform si imi place altceva. Aleg sa imi cumpar o noua pereche de pantofi, intr-o culoare tare, scotocesc in garderoba dupa fuste si imi cumpar un nou parfum.

Despre parfumul meu preferat nu ar fi prea multe de spus, pentru ca nu exista un parfum preferat. Nu m-am oprit niciodata la un singur parfum, asta pentru ca imi dau seama, de fiecare data cand cumpar unul nou, ca acel parfum devine parfumul meu preferat.
Din punctul meu de vedere fiecare femeie are un parfum perfect, cel care o imbraca si ii subliniaza personalitatea. 

A alege parfumul perfect e o adevarata provocare pentru ca stim cu totii ca acelasi parfum miroase total diferit pe fiecare persoana in parte. 

Dar totusi, cum alegem parfumul perfect? 
  • alege sa mirosi/testezi parfumul dimineata. Asta pentru ca dimineata, cand te trezesti, nu ai intalnit deja prea multe arome si tot felul de noxe.
  • nu testa niciodata mai mult de 3 arome! Simtul olfactiv "oboseste" si nu vei mai putea diferentia mirosurile plus ca te poti trezi si cu o durere de cap, am patit-o :) 
  • ai rabdare! Nu mirosi niciodata parfumul exact in momentul in care l-ai pulverizat pe piele. Acesta are nevoie de timp pentru a decide care este aroma finala a parfumului, asta pentru ca fiecare parfum are trei tipuri de note: notele de varf sunt cele care se evapora primele, cele de mijloc se dezvolta abia mai tarziu dupa pulverizare si notele de baza, care reprezinta parfumul si care vor persista pe piele. De aceea, niciodata nu ar trebuie sa decizi ca vei folosi un parfum dupa ce ai simtit mirosul din sticluta.
  • alege sa pulverizezi pe incheietura mainilor, fara a freca incheieturile intre ele, mirosul se oxideaza astfel, dar poti sa-l testezi si in spatele urechilor, fara sa exagerezi.
  • alege intotdeauna acel parfum care te reprezinta si poarta-l ca si cum ar fi cel mai de pret accesoriu! 

 Amandine Marie si Michel Almairac au creat parfumul care acum este preferatul meu - CHLOÉ
Imi place de obicei acel parfum cu care ma identific din prima clipa, acel parfum care ar spune, fara sa apar eu, e ea. Sa fie fresh dar totusi intens, sa ma completeze si sa ma faca sa ma simt eu atunci cand il port.


Despre parfumul CHLOÉ:

Notele de varf sunt bujor, frezie si lici.
Notele de mijloc sunt trandafir, lacramioare si magnolie.
Notele de baza sunt ambra si cedru de Virginia. 



M-a cucerit din prima clipa! L-am cumparat online la un pret foarte bun si am ales cea mai mare cantitate, stiam ca primavara aceasta va fi accesoriul perfect!
 Il gasiti si voi AICI


Trebuie sa recunosc ca ajungand pe albertine.ro mi-am dat seama ca sunt multe alte parfumuri care mi-ar placea.
Ca tot vorbeam despre parfumul preferat pentru femei, a sosit randul barbatilor. Ei bine, aici treaba e simpla! Am descoperit care este parfumul meu preferat PENTRU BARBATI.


EAU FRAÎCHE de la Versace este parfumul de care nu ma mai satur si trebuie sa recunosc ca il folosesc deseori, chiar daca este pentru barbati. L-am cumparat pentru prima data pentru iubitul meu intr-una dintre vacantele de vara si de atunci e in top-ul preferatelor mele.  Asa ca a fost ocazia perfecta sa il surprind cu o sticluta noua. 
Il gasiti si voi AICI


Sunt curioasa daca tu ai descoperit care este parfumul tau preferat? 

Daca l-ai descoperit deja, te invit sa te bucuri de 7% REDUCERE la achizitioanarea oricarui parfum de pe albertine.ro folosind codul: ' sandrab7%'  


With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Sandra, sincer te credeam fata serioasa. Tu faci reclama la orice primesti cadou, de ce spui ca l-ai achizitionat tu ?
    L-ai primit cadou, cum au primit alte blogerite de pe acelasi site si toate spuneti ca le-ati achizitionat voi .ASA NU !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Anonimule, nu stiu ce legatura are seriozitatea cu afirmatia ta di nu stiu ce te deranjeaza de fapt :) o zi frumoasa!

      Delete
  2. http://www.albertine.ro/produs/eau-de-parfum-chloe/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.