Primavara aceasta se poarta Bleu Ciel pe unghii - Nail Art Studio by Lore

3 comments





Albastru ca cerul sau pe scurt- Bleu Ciel! Vorbesc despre culoarea unghiilor mele care arata fabulos dupa ultima vizita la Nail Art Studio by Lore.  Plec mereu de acasa cu o oarecare culoare in minte si cand ajung acolo nu pot sa rezist tentatiilor, noutatilor, de fiecare data culori noi, strasuri, minx si folii de transfer, oje si geluri...oh doamne, n-ai cum sa le rezisti!

De data aceasta a fost simplu, Lore stia ce imi va face si am fost total de acord. Imi doream o nuanta pastel, in ton cu primavara si cu starea noastra de spirit, nu-i asa? :) Asadar, am ales impreuna bleu ciel - un albastru superb, cum e cerul in miez de vara, fara gram de nori. 

Ca de fiecare data, detaliile fac diferenta! Un mix de strasuri stralucitoare si insertii de dantela alba au transformat manichiura mea intr-una care parca iti spunea: " Primavara, bine ai venit!"

Eu ma declar in love si stau cu sufletul la gura si cu mintea la ce culoare voi alege pentru data viitoare, au primit colectia Gwen Stefani by OPI  si multe noutati!







Tuturor ne place sa fim rasfatate iar atunci cand alegem salonul unde sa mergem la manichiura si la pedichiura suntem atente ca serviciile  si produsele sa fie de calitate, personalul sa aiba o inalta calificare si specializare in domeniu si nu in ultimul rand, un aspect important il reprezinta si infatisarea salonului, atmosfera si felul in care suntem tratate.

Echipa Nail Art Studio by Lore va asteapta intr-un decor nou in locatia din 
Targu Mures 
Adresă: str. Călăraşilor nr. 77
0744-854.728, 0365-424.252

Cu o gama diversificata de produse , cele mai noi tehnici si standarde ridicate de confort, camera de joaca pentru copii, nail art bar si zona destinata exclusiv pedichiurii, toate transforma salonul intr-o oaza de relaxare.










In cadrul Nail Art Studio by Lore ...

Serviciile de unghii tehnice, design acryl 3D și pictură cu vopsele acrilice prestate de către Junior Nail Technician au o REDUCERE de 30% din prețul de listă.

Aflati mai multe detalii - Aici


Pentru ca se apropie sezonul nuntilor iar mirsele se bucura de toata atentia in ziua magica, puteti rasfoi brosura dedicata excluiv nuntilor cu un click - AICI


E timpul ca si unghiutele voastre sa imbrace haine de primavara! 

Despre promotiile active si detalii despre serviciile Nail Art Studio by Lore aflati mai multe pe pagina lor de Facebook - AICI 

Pentru programari:

Aleea Bibliotecii nr 3, complexul Posta Marasti Cluj Napoca
tel: 0757-671.144
0264-410.333

Nu uita ... 

" Vino cu o prietena in saloanele noastre si veti beneficia de o reducere de 10 % reducere.
2 prietene - 20% reducere
5 prietene - 50% reducere
10 prietene - 100% reducere

 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. totul arata atat de bine! design-ul atat de finut si bine gandit...
    iar unghiile tale sunt superbe ♥

    ReplyDelete
  2. love the shade! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.