5 lucruri care m-ar face mai fericita in 2019

1 comment








La Multi Ani, magici si fericiti! De fapt sa fie sanatate ca in rest le facem si pe restul, vorba bunicilor :)  Sa va fie Noul An exact asa cum va doriti, sa faceti sa vi se indeplineasca dorintele si sa va bucurati de timp, orice faceti si oriunde sunteti. 

N-am umplut nicio agenda cu rezolutii pentru 2019, mai degraba m-am gandit la ce am facut si ce nu am facut in 2018, ce mi-ar fi placut sa fac si am asteptat "momentul potrivit" pe care doar noi suntem in masura sa il setam si sa facem lucruri in acest sens. 

5 lucruri dintre cele cateva care pe mine m-ar face mai fericita in 2019 sunt:

1.  sa invat! Sa invat un sport nou, o limba noua, sa merg la un curs de bune maniere sau de stil, sa invat sa nu-mi pese de lucrurile care nu sunt cu adevarat importante, sa invat real din greselile pe care le fac.

2. sa calatoresc mai mult si sa descopar culturi noi, orase si oameni de la care pot invata chiar si cele mai simple lucruri. 

3. sa petrec mai mult timp cu familia mea si sa le spun mai des ceea ce simt pentru ei. Ne dam seama doar dupa ce nu mai avem alaturi persoanele dragi ca nu ne-am bucurat de timpul pe care l-am fi putut petrece alaturi de ele.  Vreau sa ma bucur mai mult de timp.

4. sa postez mai mult content pentru voi, sa dezvolt proiecte creative si sa abordez subiecte cat mai variate. Mi-am propus sa postez mai multe video-uri in 2019 si asta este si una dintre dorintele multor cititori. Mi-am promis sa ma tin de treaba :) 

5. sa fac sport si sa am mai multa grija de mine! Oh daaa! Rezolutia pe care aproape toata lumea cred o are pe lista cu 2019. Mi-am dat seama ca in 2018 am facut sport mai putin ca niciodata, so bad, stiu! Ca urmare mi-am dat seama ca am fost cea mai grasuta de pana acum :)) Aproape toti blugii imi veneau la fix si atunci cand nu imi place cum arat sau nu ma simt asa cum mi-as dori, iau masuri. Trec prea repede anii pe langa noi ca sa nu aratam asa cum ne dorim si sa nu ne simtim cel mai bine in pielea noastra. 

Lista mea ar putea continua dar sa ma apuc de treaba decat sa tot fac planuri :))

Sa va fie Noul An plin de magie!

Hugs,



















Outfit:

Beanie// Zara - similar HEREHERE
Jacket// C&A 
Tshirt// Zara
Jeans//Zara
Boots// DR.MARTENS 
Bag// Zara 

 Puteti cumpara produse similare daca faceti click pe produsele de mai jos:







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Si eu vreau sa invat anul asta o limba straina! Si sa ma descopar mai mult, sa ma cunosc mai bine si sa fac lucruri dragute pentru cei care ma urmaresc pe mine!
    La multi ani!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.