Tinuta de iarna in nuante de gri

Leave a Comment








In ultima perioada simt ca stilul meu se schimba, nu stiu daca asta se intampla din cauza varstei, urmeaza sa schimb prefixul sau pur si simplu gusturile se schimba :) Cert este ca anumite piese vestimentare nu ma mai reprezinta, ca ma reorientez spre piese simple, basic, care construiesc un look clean si usor minimalist. 

Imi plac tot mai tare nuantele neutre, tinutele compuse in jurul aceleiasi palete cromatice - gri, maro, bej. 

Tinuta de astazi este una gandita in primul rand sa fie confortabila si asta pentru ca afara temperaturile nu sunt foarte prietenoase desi este soare si mai mult, stiam ca ma voi plimba prin mall pentru caaaa.... AU INCEPUT REDUCERILE! 

Si apropo de asta, urmeaza sa va arat care sunt piesele pe care eu le cumpar la REDUCERE si in ce cred eu ca merita sa investim. 

Bocancii DR.MARTENS si pantalonii din tricot fin de la Zara sunt definitia confortului pentru ca dupa cum probabil ati vazut, nu-mi mai vine sa ies din ele. Partea mai putin placuta la acesti pantaloni este faptul ca se scamoseaza foaaaarte repede. Bocancii DR.MARTENS sunt o investitie "pe viata"cum ii spun eu. Desi la inceput vi se vor parea usor rigizi si grei, dupa ce ii purtati de cateva ori o sa va indragostiti iremediabil de ei. 

Pana atunci, spor la shopping si nu uitati sa cheltuiti bugetul inteligent.
Revin ASAP cu postarea :)

Hugs,















Outfit:

Hat// Mango
Coat// Zara
Blazer// NA-KD - HERE
T-shirt// Mango 
Pants// Zara
Boots// DR.MARTENS 

Puteti cumpara produse similare daca faceti click pe pozele de mai jos. Toate au FREE SHIPPING! 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.