5 magazine unde sa faci SHOPPING ONLINE

1 comment





1. ASOS

ASOS este unul dintre magazinele mele preferate atunci cand vreau sa fac shopping online si asta pentru ca gasesc o gama foarte variata de produse atat pentru femei cat si pentru barbati.  Pe langa brand-ul lor- ASOS- mai gasesc si alte brand-uri cum sunt Adidas, Nike, Calvin Klein, Cheap Monday, DKNY, Dr.Martens, Emporio Armani, French Connection si multe alte brand-uri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

Pe langa acestea, pe asos.com mai gasiti si cosmetice dar si cadouri sau decoratiuni pentru casa. 
Ce-mi place foarte tare e faptul ca AU MEREU REDUCERI si gasiti produse la SUPER PRETURI. 

Transportul este GRATUIT daca valoarea produselor depaseste 30 de euro. Ultimele comenzi mi-au venit intr-un timp foarte scurt si mult mai repede decat data preconizata de ei. 






2. NASTY GAL



NASTY GAL este site-ul unde gasesti imbracaminte, incaltaminte si accesorii doar pentru femei si care sunt mereu reduse. De asemenea, gasiti si marimi plus size. 
Am cumparat de toate de la ei iar comanda a ajuns la timp si produsele exact ca in poze. Marimile corespund iar eu nu am intampinat nicio problema cu comenzile de pe acest site. 

Trasnportul costa 7.99 euro Standard Shipping si comanda ajunge in aproximativ o saptamana. 





3. TOPSHOP

TOPSHOP este un altfel de magazin online sau cel putin imbracamintea si produsele lor sunt diferite de celelalte. Este stilul in care ma regasesc cel mai mult. Calitatea produselor este una foarte buna iar raportul calitate-pret este unul foarte bun.

Pe langa imbracaminte si incaltaminte mai gasiti accesorii si o linie de produsa de beauty marca TOPSHOP. Eu pana acum nu am testat produsele de beauty TOPSHOP asadar nu va pot spune o parere.
In plus, pe site-ul lor gasiti si brand-uri precum Yvy Park, Calvin Klein, Champion, Fila sau Adidas. 

Transportul este GRATUIT daca plasati o comanda mai mare de 50 de lire iar daca comanda este mai mica, transportul costa 4 lire. 









4. MANGO 


V-am tot povestit despre faptul ca simt ca m-am maturizat si nu ma mai identific cu stilul pe care il aveam pana acum si incet incet simt si imi doresc ca acesta sa schimbe intr-unul mai clean, mai minimalist, mai stilul meu :) 

Unul dintre magazinele mele preferate pe care le gasiti atat fizic cat si online, este MANGO. Ei au atat haine pentru femei cat si haine pentru barbati dar si haine pentru copii.  Toate piesele MANGO le recunosti de la o posta, vorba aia, pentru ca sunt simple dar au acel ceva, sunt de calitate, bine croite si din materiale de calitate, in plus, sunt moderne si foarte cool. 

Marimile corespund iar eu pana acum nu am intampinat probleme.

Aveti transport GRATUIT la comenzile mai mare de 250 de lei iar daca aveti o comanda mai mica, transportul costa 29 lei. Au si varianta EXPRESS care costa 49 lei si ei spun ca va ajunge comanda in 48 de ore. 

Inca o chestie super faina, pe site-ul MANGO daca mergeti chiar jos veti gasi MANGO Outlet - aici gasiti produse cu reduceri foarte mari. 








5. PRETTYLITTLETHING 


 PRETTYLITTLETHING e un magazin online care are pe langa imbracaminte, incaltaminte si accesori, si cateva brand-uri de beauty. 
Este cumva asemanator cu Bershka si Stradivarius in ceea ce priveste stilul. Gasiti atat haine sport si casual, cat si sexosenii cum le mai zic eu :)

Preturile sunt accesibile iar raportul calitate-pret este unul corect. Nu sunt atat de calitative precum Mango sau Topshop dar pentru cat costa, isi merita banutii. Unele piese arata cheap in viziunea mea dar daca va uitati mai bine, o sa gasiti chiar piese faine la preturi bune. 

Partea faina este ca au si marimi pentru gagicile cu forme. 

Transportul costa 10.99 euro iar comanda ajunge cam in 5-10 zile lucratoare, depinde de mai multi factori. Uneori ajunge mai repede, alteori intr-o saptamana si un pic. 









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Great delivery. Outstanding arguments. Keep up the great spirit.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.