Am ajuns in sfarsit la Casa Savri in Sighisoara

Leave a Comment







Sighisoara este poveste! Fiecare colt, fiecare straduta si fiecare loc parca te stie pe de rost mai repede decat ajungi tu sa le cunosti. Pe lista mea de calatorie era de multa vreme una dintre locatiile in care nu am ajuns pana acum si anume CASA SAVRI.

Inceputul de an a fost ocazia perfecta pentru a ajunge in Sighisoara iar pentru ca eu ador sa ma plimb, sa descopar la pas fiecare loc in care ajung, Casa Savri este locatia perfecta care le are pe toate. 
Este o cladire monument istoric care are o poveste foarte frumoasa si care te invita la relaxare de indata ce le-ai trecut pragul. 

Povestea a inceput in urma cu mai bine de 7 ani, timp in care s-a muncit la toate detaliile, atat cele arhitecturale cat si cele de design si decor, asta pentru ca totul sa fie cat mai autentic. 

Am ajuns vineri seara, ne-au intampinat gazdele: Sorina si Cristi, aveam senzatia ca ii stiu de multa vreme! Asta a fost si prima replica: "Am impresia ca am mai fost aici, de cand va urmaresc pe Instagram si stiu aproape fiecare coltisor din Casa Savri." 


Au avut mult curaj, multa pasiune si au depus multa munca iar asta se vede de cum ajungeti la ei. 
Ne-au intampinat cu o tuica si visinata (musai sa o gustati cand ajungeti la ei) si ne-am facut comozi. Ne-am intins la povesti si era trecut de miezul noptii cand am urcat in camera. 

Casa Savri este de fapt o un hotel-boutique situat la poalele Cetatii, are 7 camere fiecare cu un stil aparte, incepand de la mobilier si pana la obiectele de decor si suprafata camerelor. Fiecare camera are baie proprie si toate conditiile unui boutique pentru cei mai pretentiosi. 

De fiecare data cand imi vine in minte un loc in care m-am cazat, prima data imi amintesc mirosul care descrie perfect locul si detaliile de finete cum ar fi lumina din camera, atmosfera si intreaga poveste creata de micile detalii. Mirosea peste tot atat de bineeee, cand am intrat in camera veiozele erau aprinse si trona o liniste perfecta pentru inceputul de weekend. 

Am ales camera Wilhelm Leonardt dar trebuie sa recunosc ca mi-a fost aproape impisibil sa aleg o camera pentru ca fiecare este speciala si aparte. 
"Cea mai spaţioasă cameră este camera Wilhelm Leonhardt unde patul confecţionat din lemn executat manual face ca aspectul camerei să fie unul grandios. Camera a fost gândită până în cel mai mic detaliu cu scopul de a crea cel mai nobil spaţiu posibil."
Cand vine vorba de confort si detalii care pentru mine conteaza, in aceasta categorie intra si calitatea pernelor si a saltelei de dormit, faptul ca exista draperii pentru lumina( eu nu pot sa dorm daca nu e bezna) si minibarul. Receptia este deschisa 24h iar serviciul de menaj este zilnic, so cool! In pretul camerei este inclus si micul dejun care este supeeeeer delicios. Mi-a placut atmosfera care era completata de muzica in surdina si de focul din semineu, o adevarat relaxare. 

Sighisoara...

Sighisoara este una dintre locatiile mele preferate mai ales atunci cand vreau sa ma relaxez. 
Daca ajungeti in Cetate, puteti vizita Muzeul de Istorie si puteti urca in Turnul cu Ceas pentru un view de 360 de grade asupra Sighisoarea. Intrarea costa 15 lei de persoana.  Va recomand sa urcati spre Scoala si Cimitirul din Deal prin Scara acoperita a scolalilor. Mai puteti vizita Turnurile renumite si va puteti plimba prin cetate. La receptie, gazdele de la Casa Savri va vor ajuta cu o harta si totul va fi mult mai simplu. :) 

M-as intoarce oricand la Sighisoara si nu ma satur sa vizitez cetatea.

Nu uitati de hashtag-ul de TRAVEL: #SandrabTRAVEL 
Aici puteti vedea toate destinatiile de vacanta in care am fost pana acum :) 

Pentru ca tot se apropie DRAGOBETELE, m-am gandit ca este ocazia perfecta sa va ofer si voua ocazia sa va bucurati de un weekend in doi la Casa Savri. 

Toate detaliile CONCURSULUI le gasiti pe contul meu de Instagram @sandrabendre
Voi posta CONCURSUL pe data de 4 februarie, dupa ora 21.00.

STAY TUNED! 


Mai multe informatii aflati pe www.casasavri.ro








































SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.