BEAUTY NEWS: Baza de machiaj + Spray pentru fixarea machiajului Hangover - TOO FACED

Leave a Comment





 Hello gorgeous ladies, 

Este timpul pentru un nou articol din seria Beauty News iar de data aceasta vreau sa vorbim despre doua produse delicioase, roz, super girly, super faine si care sigur iti vor face cu ochiul. 

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu aplic aproape intotdeauna o baza de machiaj si o aleg in functie de cateva criterii simple:
  1. nevoile tenului meu din acel moment- daca tenul este deshidratat, aleg o baza usor hidratanta si una care sa nu matifieze pentru ca astfel va iesi mai tare in evidenta aspectul "uscat" al tenului 
  2. in functie de fondul de ten pe care doresc sa il aplic. Daca fondul de ten este unul cu o textura lejera si usor hidratanta, folosesc o baza care sa minimizeze porii si sa matifieze usor.
  3. daca imi doresc un machiaj rezistent, care sa nu-mi dea batai de cap cateva ore bune, aleg o baza care sa tina sebumul sub control si sa nu hidrateze tenul 

Asadar, primul produs despre care vreau sa va vorbesc este Hangover Primer de la Too Faced. 


Este o baza de machiaj care te cucereste in primul rand prin ambalajul sau super cute si feminin dar si foarte practic si igienic. 
Este o baza de machiaj revolutionara, infuzata cu apa de cocos si alte ingrediente atent alese care contribuie la elasticitatea, hidratarea si luminozitatea tenului. 

Are o textura lejera, hidratanta, iar senzatia de hidratare ramane aproximativ 1-2 minute dupa ce ati aplicat-o pe ten, dupa care se usuca iar tenul este pregatit pentru aplicarea machiajului. Totusi, finishul pe care il lasa Hangover Primer este unul usor satinat iar efectul usor de blurare optica/uniformizare il puteti vedea in imaginile de mai jos. 
Este ca o crema alba dar in contact cu pielea devine transparent, nelasand vreo pelicula alba sau colorata. 

Daca aveti tenul uscat/normal, aceasta baza este ideala pentru voi, insa daca aveti tenul mixt/gras eu zic ca este usor prea hidratanta iar machiajul nu va rezista atat de bine.

Eu o folosesc in zilele in care imi doresc un machiaj lejer, cand tenul meu este deshidratat sau cand nu imi doresc neaparat o rezistenta foarte mare. 
Mie imi place faptul ca uniformizeaza aspectul tenului si al porilor, ofera luminozitate si o hidratare usoara. 

O puteti achizitiona daca faceti CLICK AICI. 







Pentru ca machiajul sa raman mereu intact, sa se fixeze si sa fim sigure ca rezista, aplicam un Spray pentru fixarea machiajului, si pe acesta il alegem in functie de nevoile tenului nostru. 

Hangover 3-in-1 Replenishing Primer & Setting Spray de la Too Faced este un produs 3 in 1 asa cum ii spune si numele. 

Acest produs poate fi folosit atat ca baza de machiaj, inainte de aplicarea fondului de ten, fie ca spray pentru fixarea machiajului, chiar la finalul machiajului sau ca produs pentru reimprospatarea machiajului, hidratare si luminozitate. 

Spray-ul acesta miroase divin, a prajitura cu cocos, a cocktail de vara si a vacanta, iti vine pur si simplu sa te dai cu el pe tot corpul si pe par :) Nici nu ar fi vreo problema daca ai face asta pentru ca este infuzat cu apa de cocos si ingrediente hidratante. 

Eu folosesc acest produs pentru a fixa machiajul atunci cand folosesc un fond de ten cu o acoperire mai mare, matifiant, care are un usor aspect prafos sau prea mat. Fixeaza machiajul si ofera acel natural glow perfect pentru un machiaj de zi.

Daca vreti un machiaj care sa reziste de dimineata pana seara, trebuie sa tineti cont ca spray-ul acesta hidrateaza si ofera luminozitate iar daca aveti tenul mixt/gras nu vi-l recomand in acest caz.

De notat faptul ca este SILICONE FREE, ALCOHOL FREE si OIL FREE. 
Este spray-ul perfect pentru reimprospatarea machiajului si retusuri rapide.  

Il puteti cumpara daca faceti CLICK AICI. 

Nu uitati ca ne vedem si pe Instagram.

Follow my Beauty Hashtag #SandrabBEAUTY 














SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.