BEAUTY NEWS: 5 produse de BEAUTY pe care le folosesc si sunt la REDUCERE

Leave a Comment





1.   Rexaline X-treme Gold Radiance Mask - de la 315 lei la 221 lei - SHOP HERE



Ca o bijuterie pentru ten, aurul este folosit pentru a dezvalui luminozitatea naturala a pielii. Acest metal pretios favorizeaza transportul moleculelor de oxigen in piele, facilitand de asemenea reinnoirea celulara. Masca detine puterea exceptionala a aurului de 24 de karate, pentru regenerarea pielii, intarirea barierei de protectie si refacerea tonusului pielii.
Imediat, semnele de oboseala si aspectul tern al tenului dispar, pielea isi regaseste energia, este hranita si are un aspect intinerit datorita ingredientelor pretioase: pudra de aur pur si de perla, pudra de turmalina, ulei de Macadamia, de argan, de avocado si de jojoba.

In mod progresiv, ridurile si liniile fine sunt atenuate, conturul fetei este definit si ferm, iar pielea este regenerata si revitalizata. Aceasta masca hidratanta si hranitoare ofera netezire si elimina problemele inestetice ale tenului precum riduri, linii fine si pete.

2. NAKED Skin Highlighting fluid URBAN DECAY - de la 111 lei la 66,50 lei - SHOP HERE



Formula cremoasa ilumineaza instant si sterge imperfectiunile fetei pentru acea stralucire superba Naked. Cu o textura transparenta, extra lejera, se aplica usor pe ten, oferind pielii un aspect proaspat si odihnit.
Naked Skin Highlighting Fluid este strobbing-ul in varianta Naked: il poti vedea si nu il poti vedea in acelasi timp. 
Pigmentii perlati difuzeaza perfect lumina pe piele, in timp ce formula bogata in vitamina C antioxidanta si vitamina E protejeaza pielea. Aplica formula oriunde iti doresti pentru un efect de luminozitate.

3. DERMA Eye Contour REXALINE - de la 112 lei la 78,50 lei - SHOP HERE

Formula hipoalergica – Fara parabeni – Fara silicon – Fara alcool
Hidratant- Anti-oboseala – Calmant
Acest tratatament specific conceput pentru pielea sensibila si adaptat conturului delicat al ochilor calmeaza iritatiile, hidrateaza in profunzime, netezeste ridurile superficiale si pe cele in profunzime.
Bogat in proteine, cafeina si agenti care reflecta lumina, activeaza micro-circulatia in zona, pentru a atenua in mod vizibil cearcanele si pungile de sub ochi.
Senzatia de disconfort si iritatiile sunt reduse, privirea este mai proaspata si mai luminoasa.

4. Tech Neck Line Smoother STRIVECTIN - de la 176 lei la 119,50 lei - SHOP HERE

Diversele miscari pe care le faceti in timpul zilei atunci cand folositi telefonul conduc la aparitia ridurilor pe gat.
Aveti grija de gatul dvs. cu ajutorul acestui serum lejer cu aplicator-roller de masaj ce gliseaza usor pe piele, pentru a-i oferi instant fermitate si netezire.
Tehnologia NIA-114™ asociata unui amestec de lipopeptide contribuie la estomparea ridurilor orizontale de pe gat si la intarirea barierei de protectie impotriva efectului de "riduri de smartphone".

5. Sunday Detox Whipped Clay Peel-Off Mask - STRIVECTIN - de la 162 lei la 113,50 lei  - SHOP HERE


Sunday Detox este o masca purificatoare cu textura de spuma si formula peel-off inovatoare. Ofera o actiune dubla de detoxifiere, ideala pentru pielea ce prezinta semne de oboseala dupa o saptamana lunga sau o seara incendiara. Spuma bogata in argila elimina impuritatile din pori si contribuie la reducerea punctelor negre, apoi se usuca, eliminand celulele moarte si reveland o piele neteda si luminoasa, prin indepartarea formulei peel-off. Masca are la baza tehnologia NIA-114(TM), dar si extracte din fructe cu actiune exfolianta, care iti stimuleaza pielea pentru o noua saptamana.


Nu uitati de hashtag-ul #SandrabBEAUTY 

hugs,





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.