BEAUTY NEWS: Cum poti obtine un bronz natural in cateva ore - INVISI by VITA LIBERATA

Leave a Comment






Ta-daaaam! Va anunt cu entuziasm si super bucurie ca nu am mai avut rabdare pana in 2019 sa lansez o noua rubrica pe blog: BEAUTY NEWS by Sandra Bendre

Este o rubrica de beauty pe blog unde voi posta review-uri despre produse de beauty pe care le folosesc de multa vreme dar in special NOUTATI, produse NOU LANSATE si ce "descoperiri"am facut in materie de beauty.

Pentru ca tot suntem intr-o perioada festiva, cu tinute glam si rochii cat mai scurte sau cu spatele gol, m-am gandit sa va vorbesc despre cel mai nou produs in materie de autobronzante pe care l-am descoperit si testat.

O rochie cu spatele gol sau o fusta scurta pe mine ma duc cu gandul la piele usor bronzata, un bronz natural si o piele stralucitoare, mai ales daca vorbim despre o petrecere glam, noaptea dintre ani sau o cina la restaurant.

Metoda cea mai rapida, usoara si la indemana oricui de a obtine un bronz natural chiar acasa, este AUTOBRONZANTUL. Am testat multe produse care promit o piele bronzata si un bronz natural dar nu de fiecare data a fost asa cum mi-am imaginat.

Am testat in premiera cel mai inovator produs in materie de autobronzante: INVISI by VITA LIBERATA. Este o apa-spuma autobronzanta, invisibila asa cum ii spune si numele.

M-am indragostit iremediabil si sa va spun si de ce:

- INVISI de la VITA LIBERATA este ca o apa micelara transparenta care se transforma intr-o spuma racoritoare
- dupa ce o aplic pe piele se transforma intr-o apa invisibila care nu pateaza absolut deloc
- nu este delooooc lipicioasa spre deosebire de produsele crema care sunt uleioaie sau hidratante
- se absoarbe aproape foarte repede in piele in comparatie cu crema
- se usuca si te poti imbraca rapid fara sa astepti sa intre in piele ca o crema
- nu pateaza si nu miroase ca alte autobronzate! Are un miros foaaarte subtil, la inceput, care dispare total in aproximativ o ora (AMAZING) in comparatie cu produsele crema de la Vita Liberata
- imi plac la nebunie produsele care bronzeaza gradual iar spuma aceasta este perfecta. Mi-am aplicat-o dimineata pe la ora 11.30 iar pozele de AFTER le-am facut cam dupa 3 ore. Ei promit un bronz la intensitate maxima dupa 4-8 ore. ACUM, dupa mai bine de 10 ore sunt muuuult mai bronzata si nu a lasat nicio urma
- eu am nuanta LIGHT/MEDIUM si este foarte natural
- ESTE ORGANIC si poate fi folosit atat pe fata cat si pe corp

Ei promit sa reziste pana la 7 zile dar ca orice autobronzant, conditia este sa aveti grija cum intretineti bronzul. Nu faceti bai lungi, nu frecati pielea dupa dus, nu folositi uleiuri si alte produse hidratante.
Revin cu update dupa ce trec cateva zile sa va spun cum a rezistat in cazul meu :)

Porudusul INVISI il gasiti AICI  iar toate produsele VITA LIBERATA le gasiti in magazinele SEPHORA si pe SEPHORA online - AICI

Nu uitati sa urmariti hashtag-ul #SandrabBEAUTY pe Instagram, unde postez toate noutatile in materie de beauty. 

Hugs,















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.