Cel mai confortabil costum pentru toamna asta

1 comment






Da, ati citit bine! Acesta chiar este cel mai confortabil costum care a ajuns recent in garderoba mea si care cu siguranta va deveni unul dintre preferatele mele. Este dintr-un material usor elastic care te imbie sa il porti o zi intreaga fara sa te simti "incorsetata" si incomod purtand un costum sau stand toata ziua la birou. 
Un alt aspect care imi place foarte tare este faptul ca nu se sifoneaza: YEEEEY! Astfel am scapat de grija ca atunci cand ma dau jos din masina pantalonii mei arata ca un acordeon sau ca sacoul este tot mototolit in spate. 

Pantalonii in dungi cu talie inalta si buzunare arata perfect atat cu o pereche de loafers, asa cum i-am purtat eu, cat si cu o perechde de sneakersi sau pantofi cu toc. Sacoul are un croi lejer si cordon in talie si arata bine chiar in tinutele smart casual.

Eu am purtat costumul cu o pereche de loafers Kurt Geiger din piele naturala cu tinte aplicate pe care de cand ii am aproape ca i-am purtat zilnic :) Fiind din piele naturala,  s-au mulat perfect pe forma piciorului meu si nu m-au jenat nicio secunda, desi ii port intotdeauna fara soseta. Pe langa faptul ca sunt foarte comozi, imi place mult si modelul dar si detaliile metalice. 

Hugs,

S











OUTFIT:

Blazer// NA-KD - here
Sunglasses// ASOS - here on SALE





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Chic, stylish and very elegant look!

    Happy Monday xx

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2018/09/19/ai-ai-ai-caramba/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.