ANIMAL PRINT - Vedeta sezonului toamna-iarna 2018

Leave a Comment






Toamna asta se poarta... 

Se poarta exact ceea ce te face pe tine sa te simti confortabil, exact ceea te reprezinta si porti cu placere. Pe langa asta, ca in orice sezon, sunt anumite culori, texturi sau print-uri care predomina in tendintele fiecarui sezon si care se pot identifica foarte usor.  

In ceea ce priveste print-urile, sezonul acesta se poate remarca ca fiind vedeta sezonului - ANIMAL PRINT. 
Animal print-ul a fost de fapt mereu in moda regasindu-se pe diferite piese vestimentare sau accesorii intr-o proportie mai mare sau mai mica. 

Marii imparati si regi purtau pe vremuri piei de animal, acestea simbolizand de fapt puterea, maretia si bogatia. Au urmat femeile, care prin anii '40, odata cu revolutia feminista au inceput sa poarte haine de blana iar in anii '50 haina de blana a devenit o necesitate pentru cele care isi doreau sa fie remarcate. 

Astazi, animal print-ul il regasim pe absolut orice: haine, obiecte decorative, accesorii, mobilier si chiar in moda pentru barbati.  Din fericire,  materialele folosite nu sunt blanuri naturale si sunt inlocuite cu diferite tipuri de materiale. 

Anii '70 au reprezentat anii de glorie ai acestui print iar de atunci a inceput sa fie tot mai popular acest print.

Nu cred ca a fost vreun magazin in care sa intru in ultimele saptamani si sa nu fie macar o piesa cu acest print. Este una dintre tendintele toamna-iarna 2018 care cu siguranta m-a cucerit si pe mine :) 

Am ales sa port aceasta parka cu animal print cu o pereche de tenisi si pantaloni scurti, lasand ca focusul sa fie asupra print-ului.

Daca folositi codul sandra_20 aveti 20% REDUCERE la orice comanda pe site, la orice produse va plac.

Pentru ca aproape mereu am tot felul de lucruri in geanta si cel putin 3 rujuri, nu ma mai despart de rucsacul din piele de la Kurt Geiger care imi place la nebunie. Desi este varianta mini, este incapator, arata super cool, este din piele naturala si foarte confortabil.  

Apropo, produsele KURT GEIGER le gasiti si pe asos.com sau pe selfridges.com sau daca aveti rude/prieteni in UK ori alta tara unde ei livreaza, va pot prelua ei comanda si apoi sa o trimita spre voi :) 

Hugs,
S


















Outfit:

Sunglasses// ASOS- HERE
Belt// GUCCI - here
Shorts// Zara 
Shoes// Converse- HERE
Backpack// KURT GEIGER - here





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.