Tinuta de toamna cu pantaloni albi

Leave a Comment









Stiti deja cat de tare imi place toamna si asta si din prisma faptului ca pot sa port sacouri, jachete, trench-uri si mai ales, pot sa suprapun piesele vestimentare, sa port bocanci si accesorii cum sunt palariile, esarfele supradimensionate sau sosetele cu diferite print-uri. 

Tinuta de astazi este un simpla si foarte confortabila. Am construit intreg-ul look pornind de la bocancii DR.MARTENS pe care va zic sincer ca i-am cautat de mai bine de 2 luni si nu am gasit marimea mea nicaieri pana acum. Am fost atat de fericita si entuziasmata cand i-am gasit incat atunci cand a ajuns comanda imi venea sa dorm incaltata :)) Poate cunoasteti si voi sentimentul. 

Despre bocancii DR.MARTENS pot sa va spun ca am citit foarte multe review-uri inainte de a plasa comanda pentru ca multa lume se plangea de marime si multi recomandau sa comanzi un numar mai mic decat marimea ta obisnuita. Eu port marimea 38 si am comandat exact marimea mea, adica 38. Vreau sa va spun ca sunt PERFECTI! Prima senzatie, primul contact cu ei a fost unul surprinzator: sunt un pic grei, pielea este rigida si au o circumferinta mica in zona gleznei. 

Dupa ce i-am purtat de 2-3 ori au inceput sa se muleze perfect pe piciorul meu si s-au transformat intr-o pereche de bocanci extreeem de comozi. Talpa este una foaaaarte rezistenta, din cate am citit pe ea rezista si la acid sau foc. Va recomand ca inainte sa ii purtati o zi intreaga, sa ii purtati cateva ore prin casa, sa le faceti "rodajul"cum s-ar spune :)

Pantalonii albi din denim au inceput sa imi plac din ce in ce mai mult pentru ca ii pot integra cu usurinta in orice tinuta. Sacoul de la Bershka il am de sezonul trecut si mi-a atras atentia detaliul metalic din talie. 

Am accezorizat tinuta cu bijuteriile GUESS care au un design exact pe gustul meu- minimalist, elegant si feminin in acelasi timp. 

Hugs,

















Outfit:

Hat// H&M
Blazer// Bershka
Trousers// Zara
Bag// PINKO 
Jewelry// GUESS Necklace - HERE /  Earrings- HERE





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.