Rochia Alba- alegerea mea pentru zilele calduroase de vara

1 comment





Era prea cald ca sa ies din casa si s-au adunat cativa nori deasupra orasului, asa ca se anunta o furtuna, o ploaie perfecta de vara. Trebuia sa ies si ma gandeam doar ca orice as lua pe mine ma voi topi de cald si deja imi si imaginam cum se lipesc pantalonii de mine, camasa se sifoneaza si toata o sa fiu sifonata.

Statea pe umeras rochia alba pe care am cumparat-o zilele trecute care parca "ma astepta". Cautam de multa vreme o rochie cu un croi lejer si un design simplu iar pe asta mi-am imaginat-o intr-o gramada de tinute de cand am vazut-o in magazin. Este 100% din bumbac si pe langa faptul ca este usoara si foarte confortabila, nu se sifoneaza, asadar nu mai trebuie sa imi fac griji cand o port. 

Imi place sa port tocuri dar mai mult decat imi place sa le port, imi place sa le cumpar. In ultima vreme sabotii cu toc mic sau sandalele cu platforma mi se par o alternativa comoda si feminina la clasicele tocuri sau pantofi stiletto. 

Am ales o geanta impletita, cu detalii din piele gri-albastrui pe care o pot purta atat la mana cat si pe umar iar bareta de umar este ajustabila. Pe langa faptul ca este foarte chic, este si surprinzator de incapatoare iar captuseala care imbraca interiorul gentii este loooovely.

Am inlocuit palaria, de care trebuie sa recunosc ca am abuzat vara aceasta, cu o banderola impletita care imita rafia. 

Hugs,










Outfit:

Headband// Stradivarius
Dress// Stradivarius
Mules// Zara 
Earrings// H&M 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.