Rasuflarea - retreatul perfect de relaxare, deconectare si reconectare

Leave a Comment


 



Ultima perioada a fost destul de aglomerata, am calatorit, am cunoscut oameni noi, am facut schimbari pe toate planurile si mi-am dorit foarte tare sa iau o pauza de la agitatie.

Stiam despre Rasuflarea de multa vreme dar nu am reusit pana acum sa ma sincronizez cu weekend-ul de retreat iar de data aceasta, la editia din mai a fost norocoasa. Am luat telefonul si i-am scris prietenei mele: "Weekend-ul viitor merg intr-un retreat, o pauza de relaxare si deconectare, vom fi doar gagici misto si e la munte intr-o super locatie, vrei sa vii?" Manuela mi-a raspuns fara sa stea pe ganduri si a zis DA, mergem!
Am fost extrem de entuziasmata si nerabdatoare sa ajungem la Apuseni Wild Remeti, locatia in care au loc editiile Rasuflarea. 

Era vineri, ma intorceam dintr-un press trip, eram treaza de la ora 05.00 si am avut 2 zboruri pana sa ajung la Cluj. Am ajuns, am lasat trollerul cu care eram si am luat alt troller pe care l-am pregatit inainte sa merg in press trip, tocmai pentru a nu mai pierde timp si am pornit spre Remeti.

Eram in intarziere deja si speram sa ajungem macar pentru cina insa am ajuns pe la miezul noptii, desi extrem de obosita am fost foarte fericita sa ne intampine Cami - co-fondator si organizator Rasuflarea. 

In camera ne astepta un mesaj de intampinare si cateva goodies. In 5 minute toata camera era exact ca o camera de camin unde stau numai fete iar eu si Manuela eram super happy ca am ajuns. 

Am sa povestesc cum decurge o zi la retreat ca sa va faceti o idee despre program si atmosfera.
Reatretul Rasuflarea se desfasoara pe parcusul unui weekend - de vineri dupa-amiaza pana duminica seara. 

A doua zi am deschis usa de la balcon si am privit direct spre padure. Se auzeau doar pasarile si cateva voci, erau fetele care au coborat la micul dejun. Dimineata la 09.00 se serveste micul dejun care este delicios iar apoi urmeaza sesiunea de stretching si inviorare. 

Pe parcursul zilei ne-am bucurat de prezenta catorva speakeri care au reusit, pe mine cel putin, sa ma emotioneze atat de tare incat va zic sincer, am inceput sa plang iar cand am privit in jurul meu mi-am dat seama ca nu sunt singura. A fost o descarcare emotionala si o relaxare cum niciodata nu mi s-a mai intamplat. 

Rasuflarea este despre TINE, despre relaxare, deconectare si reconectare la tine si la emotiile tale, la tine si la corpul tau. Nimic nu este strict si nimic nu este obligatoriu. Nu este despre slabit si nici despre diete. Este despre starea ta de bine, despre socialiazare, sport si focus asupra ta.

Pe langa seminariile care s-au desfasurat mai mult sub forma unor jocuri, am ras si ne-am cunoscut intre noi in cel mai haios mod, ne-am bucurat si de sesiuni de aqua gym, pilates si plimbari in aer liber. 

Intre activitatile care erau in programul unei zile, am stat la plaja, am citit, ne-am plimbat, am ascultat muzica pe marginea piscinei si am stat la povesti cu restul fetelor. Partea foarte faina este ca Rasuflarea este retreat-ul in care nu ai voie cu iubiti, soti sau copii. Cele trei zile cat stai acolo uiti de orice grija :)

Va spuneam ca nu este despre slabit sau diete iar meniurile pentru cele trei mese au fost foaaarte delicioase. Eu sunt o gurmanda desarvasita si abia asteptam sa se faca ora pranzului sau a cinei pentru a savura toate bunatatile. Nu ai restrictii de niciun fel asa ca te poti bucura de cel mai bun Iced Coffee sau de ce ti se face tie pofta. 

Serile s-au incheiat cu foc de tabara, povesti pana tarziu si amintiri din copilarie :)
Am cunoscut multe gagici faine, mamici, doamne in toata regula si ma simt inca o data recunoscatoare si fericita pentru ca am ales sa imi petrec asa weekend-ul. 

Nu uita ca cea mai importanta persoana din viata esti chiar TU! Ia-ti timp pentru tine, bucura-te de fiecare sansa si traieste fiecare experienta la maximum. 

Abia astept urmatoarea ocazie sa evadez la Rasuflarea si mi-ar placea sa ma vad cu cat mai multe dintre voi. 

Daca vreti sa aflati mai multe informatii puteti intra pe pagina de facebook cu un click aici - Rasuflarea

Felicitari Cami (Camille Events) si Elizabeth Helen pentru initiativa, organizare si experienta fiecarei participanta. 

Hugs,

































SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.