Hello, DENIM LOVERS!

Leave a Comment



Ultima data cand mi-am cumparat o jacheta din denim a fost de mai bine de 1 an de zile si am gasit-o la raionul de barbati, am ales marimea M ca sa fie cat mai lejera si pot sa spun ca am gasit jacheta perfecta din denim, oversized. Am purtat-o multa vreme si a fost jacheta nelipsita din bagajul meu de calatorie in orice sezon.  In primul rand pentru ca este extrem de versatila si o pot purta cu absolut orice tinuta iar in al doilea rand pentru ca este suficient de mare incat sa o pot lua chiar si peste un pulover sau sacou.

Din punctul meu de vedere o jacheta din denim cu un croi care sa te avantajeze si dintr-un denim de calitate te poate salva in multe situatii si chiar este un must in garderoba fiecareia dintre noi. Am mai scris eu despre piesele esentiale pe care trebuie sa le avem in garderoba, acele cateva piese de baza in jurul carora putem sa construim tot felul de tinute si care nu se demodeaza in timp.
Ei bine, din aceasta categorie face parte si jacheta din denim.

Cautam o jacheta perfecta pentru vara si festivaluri, dintr-un denim usor si subtire iar aceasta de la LEVI'S  a ajuns in garderoba mea la fix. Are o culoare perfecta si e foarte usoara spre deosebire de alte jachete din denim. Este exact ca atunci cand ai imprumuta jacheta din denim din garderoba iubitului si te simti foarte comod in ea.

Initial voiam sa o port cu o rochie fluida si bocanci dar am ajuns la varianta cu cizmele western din denim de la NISSA, un tricou simplu si fusta mini petrecuta.
Mi-am pus palaria de cowboy si astept festivalurile :))

Hugs,













Outfit:

Hat// vintage market
Denim jacket// Levi's
Skirt// H&M
Western Boots// NISSA - shop HERE
Tshirt// Levi's 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.