Sacoul care iti face talia de viespe

Leave a Comment






Cel mai comod ma simt atunci cand port o pereche de jeansi, indiferent de sezon si de cate grade sunt afara, indiferent daca ii port cu o pereche de tenisi, sandale cu toc, stiletto sau o pereche de botine western ca cele pe care le port astazi, jeansii ma fac sa ma simt cu adevarat confortabil.

Uneori se intampla sa gasesc o pereche perfecta de jeansi fara sa-i probez, alteori probez 5-6 perechi si niciuna nu se aseaza asa cum imi place mie. Eu cred ca jeansii perfecti ii gasim atunci cand avem mood-ul de a cumpara jeansi. Cel putin in cazul meu functione`za starea de spirit pentru gasirea modelului perfect. 

Sunt piese vestimentare  care pe langa faptul ca ne fac sa ne simtim confortabil purtandu-le, ne ajuta sa ascundem anumite parti ale corpului care nu ne plac, sa le evidentiem pe altele sau sa obtinem acele efecte optice care ne plac.

Cine nu-si doreste sa para cu cativa centimetri mai inalta sau sa aiba o talie de viespe in doar cateva secunde? Despre aceste efecte optice vorbesc iar mie imi place foarte tare sacoul acesta in carouri tocmai pentru ca are acel model de corset, acel snur care te ajuta sa ajustezi sacoul pentru a crea acel efect de subtiere al siluetei. 
De asemenea, faptul ca are umerii supradimentionati ajuta si mai mult pentru a echilibra vizual proportiile. Este perfect atat pentru tinutele smart-casual sau casual, cat si pentru tinutele office.
Pentru un efect de silueta alungita puteti sa il purtati cu o pereche de pantaloni evazati. 

Mie imi place la nebunie si apropo, este si super comod!

Hugs,













 Outfit:

Blazer// CONCEPTO - here
Tshirt// Zara
Jeans// Zara









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.