Pe ce am pus ochii din Colectia C&A Toamna/Iarna 2018

1 comment





Era undeva pe la inceputul lunii aprilie cand am primit un email cu titlul "Save The Date". Imi amintesc perfect ca abia urcasem in masina, eram intr-o parcare, si de obicei deschid casuta de email doar atunci cand stiu ca am cateva minute sa citesc dar am fost atat de curioasa incat vestea ca voi pleca la Düsseldorf a fost o surpriza care m-a bucurat peste masura.

Au trecut mai bine de trei saptamani si sincer va spun nu-mi dau seama cum a trecut atat de repede timpul de la vizita noastra (a mea si a altor noua oameni super cool- bloggeri, jurnalisti si stilisti) in Düsseldorf pentru a lua parte la preview-ul Colectiei Toamna/Iarna2018 by C&A. 

 Suntem deja la inceput de iunie iar toamna se apropie cu pasi repezi. Intr-un fel ma bucur de vara dar tot toamna ramane anotimpul meu preferat. Asadar, m-am bucurat sa pot admira in premiera propunerile pentru sezonul rece si trebuie sa recunosc ca mi-a fost greu sa aleg cateva piese preferate pentru ca am pus ochii pe o gramada de piese must have pe care le-am trecut deja pe wishlist-ul de toamna.  

Muzeul Langen Foundation a fost gazda prezentarii Colectiei C&A si Clockhouse by C&A Toamna/Iarna 2018 si locatia perfecta unde arta a facut echipa perfecta cu notele vibrante si elementele cheie ale colectiei. 

Bohemian Street Style for the Unique Look” este o colectie inspirata din viata cotidiana, din elementele de streetstyle si agitatia urbana, imbina perfect print-urile florale cu cele geometrice dar si culorile vibrante cu cele neutre, in nuante perfecte pentru sezonul rece.  Carourile si impreimeurile florale sunt piese cheie atat in colectia adresata femeilor, cat si in cea destinata barbatilor. 

Jachetele bomber cu aspect oversized, pantalonii in carouri sau piesele sporty au fost un mix trendy in ceea ce priveste colectia pentru barbati. 
Mi-a atras atentia intr-un mod placut mix-ul de elemente elegante cu piese sporty in nuante vibrante de galben, mov sau portocaliu. 

In jurul colectiei s-a creat un adevarat spectacol iar proiectiile din zona unde a avut loc show-ul m-a facut sa ma indragostesc si mai tare de toata colectia.

Abia astept sa apara in magazine, asta incepand cu a doua jumatate a lunii august 2018 dar pana atunci puteti gasi noutati pe www.c-and-a.com

Eu am pus deja pe wishlist pantalonii de inspiratie safari din cea de-a doua fotografie de mai jos dar si jeansii drepti, sacoul in carouri si cateva rochii boho-chic, cu impreimeu floral, care vor arata perfect cu bocanci si o bomber jacket. 

Mai multe poze gasiti si pe Instagram: @ca

Acum... astept cuminte toamna :) 




























SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. I could not resist commenting. Perfectly written!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.