Sandalele rosii - perfecte la birou sau la o intalnire cu fetele

1 comment





Lucrurile simple si marunte ne fac de multe ori mai fericiti decat momentele planificate cu multa vreme inainte, setup-uri prestabilite si programari facute. Ne programam din timp vacantele, ne facem planuri pentru urmatorul concediu, urmatoarea masina sau o casa noua si uitam sa ne bucuram de lucrurile marunte si momentele de zi cu zi. 

Zilele trecute m-am oprit sa cumpar flori, ceva dulce si sa caut o carte noua. Nu am cumparat lalele roz cum se intampla de obicei pentru ca m-au cucerit acestea rosii si m-au dus cu gandul direct la o tinuta chic si feminina de primavara. Am luat cosuletul si am pus lalele acolo, am sunat-o pe Ioana si i-am spus sa iesim in oras ca intre fete, cum altfel.
 Imi era pofta de o cafea rece savurata pe una dintre terasele noastre preferate din centrul orasului, inconjurate de zumzetul catorva albine si al trecatorilor dar si entuziasmul turistilor care se bucura de frumusetea orasului.

Lalele se potriveau perfect in cosulet, am luat fusta cu buline pe care o ador pentru ca este dintr-un material usor si fluid, numai buna pentru zilele in care temperaturile sunt pe buna dreptate de vara si am completat tinuta cu cele mai noi si comode sandale din garderoba mea. 

Nimic nu se potrivea mai bine decat sandalele rosii cu toc mediu din noua Colectie Primavara-Vara 2018 HUMANIC, perfecte pentru o plimbare in oras si un look girly. Tricoul cu cirese a facut echipa perfecta cu detaliile jucause ale sandalelor si nuanta de rosu intens. 

Atunci cand ma gandesc la o iesire in oras cu fetele, la o plimbare sau poate chiar la shopping, confortul este cuvantul de ordine in ceea ce priveste incaltamintea. Ador incaltamintea chic si modelele mai indraznete insa daca vorbim despre sandalele cu toc, acestea trebuie sa fie confortabile si sa se aseze perfect pe picior.

Pe acestea le-am gasit in magazinul HUMANIC din VIVO Cluj-Napoca si trebuie sa recunosc ca am mai pus ochii pe cateva modele numai bune pentru viitoarea vacanta la mare, care se apropie cu pasi repezi. 

Abia astept vacanta sa ma bucur de cele mai colorate tinute si sa integrez aceste sandale in cele mai cool tinute. 

Hugs,















Outfit:

Hat// Pull&Bear
Sandals// HUMANIC 
Straw bag// hand made store
Skirt// NISSA
Tshirt// NA-KD -here





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Sunt suuuper cute!!! Imi place tare mult tinuta! M-as imbraca cu siguranta asa!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.