Sabotii - cea mai comoda alegere pentru primavara-vara

1 comment







Mereu caut variante de a inlocui incaltamintea clasica desi trebuie sa recunosc ca nimic nu bate clasicul, adica acea pereche alba de tenisi sau pantofii oxford, insa uneori o pereche de incaltaminte "cu personalitate"va scoate din anonimat orice tinuta banala. 

O pereche de pantaloni culottes, pe care stiti deja ca ii ador si o bluza lejera cu dungi este cea mai rapida si basic tinuta pe care am ales-o, aproape cu ochii inchisi pentru ca eram pe graba. 

Totusi am zis sa dau putina culoare, in contrast cu rozul dungilor de pe bluza si am ales sabotii Kurt Geiger cu print colorat si tinte aplicate. Cand vine putin caldura as purta direct sandale insa uneori o pereche de saboti arata de 10 ori mai cool decat o pereche de sandale. De acestia m-am indragostit datorita print-ului iar cand i-am purtat prima data am zis clar ca vor deveni preferatii mei vara aceasta. 

De obicei sabotii sunt usor incomozi pentru ca simti aproape orice denivelare si pietra prin talpa insa acestia au o talpa destul de groasa si moale prin care nu se simte absolut nimic. Mai mult, eu comand de obicei marimea 39, cu un numar mai mare decat marimea mea la aproape toti sabotii, insa acestia corespund perfect marimii mele obisnuite. 

Cerceii galbeni sunt acel model de cercei pe care nu-mi imaginam vreodata ca ii voi purta pentru ca:
1. sunt cu clips dar sunt destul de usori cat sa nu ii simti in urechi
2. sunt in forma de floare si niciodata nu mi-au placut florile in urechi insa astia mi se pare ca arata superb
3. sunt din metal si la prima impresie mi se parea cheap dar acum mi se pare ca sunt feminini si arata bine in multe tinute
4. i-am cumparat pentru ca sunt galbeni si eu ador galbenul 

Nu uitati ca la orice comanda de pe na-kd.com aveti 20% reducere daca folositi codul sandra20ro la finalizarea comenzii.

hugs,
S











Outfit:

Culottes// Zara
Straw Bag// hand made store
Earrings/ H&M
Scarf// Balenciaga 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.