Tu cum ai purta un sacou cu 8 numere mai mare?

1 comment




Exact, ai vazut bine - sacoul pe care il port este cu 8 numere mai mare decat marimea mea. Si daca mi-ai fi spus fara sa probez, ca un sacou cu 8 numere mai mare va arata atat de cool, as fi spus ca glumesti. De fapt, mereu imi place sa cumpar haine cu 1-2-3 numere mai mari sau chiar de la sectiune pentru barbati.  Pentru mine sexy si feminin nu inseamna haine mulate, fuste scurte si decolteuri. 

Nu-mi amintesc cand am purtat ultima data ceva mulat sau decoltat dar uite, din categoria "sexy" e si urmatoarea varianta: sacoul asta cu o pereche de cizme peste genunchi si o rochie-camasa cu un croi masculin.  L-am gasit intr-un second hand si a costat vreo 12 lei, arata impecabil si l-am luat fara sa stau pe ganduri pentru ca ador umerii supradimensionati si volumele. 

Mi l-am imaginat si l-am purtat in tot felul de tinute iar de data aceasta am ales sa il port cu o pereche de botine western, din piele alba, pe care am zis ca musai sa le port cu o pereche de mom jeans. 
Am ales un tricou basic alb si o palarie iar ochelarii cat eye sunt doar asa, un accesoriu care condimenteaza intregul look. 













Outfit:

Hat// H&M
Blazer// second hand
Tshirt// Zara
Jeans// Pull&Bear
Bag// Zara






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Nu e pentru toata lumea.
    Mie imi place sa vad,dar nu as purta un sacou cu 8 nr mai mare,cum ai intrebat tu(poate retoric),that's all.

    Goldenslot
    Goldenslot
    gclub
    สูตรบาคาร่า
    sbobet

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.